Haberler

    Galatasaray'ın Rakibi Schalke 04'te Forvet Krizi Çıktı

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki rakiplerinden Schalke 04, forvet sıkıntısı yaşıyor. Alman ekibi, çıktığı 3 maçta sadece 3 gol atabildi.

    Galatasaray, forvet transferi yapamadığı için eleştirilirken benzer bir sıkıntıyı sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke 04'te yaşıyor.

    Yeni sezonda Bundesliga'da 2, Almanya Kupası'nda 1 maç oynayan Schalke 04, toplamda 3 gol atarken bu gollerin 2'si penaltıdan Bentaleb'den gelirken bir gol de kendi kalesine atıldı.

    3 FORVET SESSİZ KALDI

    Forvet pozisyonunda oynayan 3 futbolcu Mark Uth, Guido Burgstaller ve Breel Embolo ise beklentilerin çok altında kaldı.

    Hoffenheim'dan transfer edilen Uth, yeni takımına adapte olmakta güçlük çekerken Burgstaller, son 11 maçtır gol atamıyor. 2 sezon önce 22.5 milyon euroya Basel'den transfer edilen İsviçreli Embolo ise geçen sezonu sadece 3 gol ile bitirmişti, bu sezon da İsviçre Milli Takımı'nda yedek kulübesine çekildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    bu gruptanda çıkamazsan git kumda oyna:

    Galatasaray çok ballı gruba düştü ama diğer takımlara göre gassarayda kek takım. Bu grubun toplam değeri diğer gruplardaki sadece 1 takımın değerinin yarısı kadar değil. Artık bu gruptanda çıkamazsan bir daha şamp. ligine gitme. Hiç olmazsa ülke puanını düşürmezsin

    12
    5
    yanıtYanıtla
    U.A:

    SANKİ BİZ DE FORVET KRİZİ YOK YA

    6
    4
    yanıtYanıtla
    andsmero denizli:

    galatasaray maçında atamadıkları golleri telafi ederler :D

    6
    2
    yanıtYanıtla
    retin:

    Galatasaray bu gruptan da cıkamaz sa yuh artık

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title