Haberler

Galatasaray'ın Bedavaya Almadığı Eljif Elmas'ı, Aziz Yıldırım Böyle İkna Etti

Güncelleme:

F.Bahçe ile G.Saray'ın 1-1 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli ekibin golünü atan Eljif Elmas'ı o dönem Aziz Yıldırım'ın transfer etmek için hem babasına iş garantisi hem de ailenin düzeninin bozulmayacağının garantisini verdiği belirtildi. Galatasaray'ın ise bedavaya gelecek isimle ilgilenmediği açıklandı. İşte ilginç transferin detayları...

Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluk umutlarını azaltan Eljif Elmas'ın, bir dönem G.Saray tarafından istenilmediği öğrenildi. Temmuz 2017'de Rabotnicki'den 180 bin euroya Fenerbahçe'ye gelen Eljif Elmas, o dönem Galatasaray tarafından dikkate alınmadı. Eljif'in eski menajeri, Sarı-Kırmızılı kulübe 2-3 kez gidip, Eljif'i izleme tavsiyesi yaptığı, oyuncuyu maddi olarak zorlanmadan G.Saray'a kazandırabileceğini söyledi, ama bu hiç dikkate alınmadı.

Galatasaray'ın Bedavaya Almadığı Eljif Elmas'ı, Aziz Yıldırım Böyle İkna Etti

AİLEYE İŞ GARANTİSİ VERİLDİ!

Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ise ismi duyulmamış genç Eljif için gözünü karartmıştı. 18 yaşın altındaki futbolcu için 180 bin euro gibi bir bedel ödendi. Aziz Yıldırım, lisans problemi olan Eljif'in süreci altyapıda tamamlamasını da sağladı. Yıldırım, babasına da iş imkanı sağlayacağını, ailenin de düzeninin bozulmayacağını garantisini verdi. Aziz Yıldırım'ın attığı bu transfer çalımı da 14 Nisan'daki derbide meyvesini vermiş oldu.

GERÇEK BİR FENERLİ OLDUM

Derbiye kadar performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Eljif, attığı golle taraftarın sevgisini kazandı. Golü hakkında maçtan sonra yayıncı kuruluşa, "Bir şey hissetmedim. Tribünlere kendimi bıraktım" diyen Eljif, Türk dilini iyi konuşamadığı için de, sosyal medya hesabından bununla ilgili paylaşım yaptı. Eljif Makedonca, "Artık gerçek bir F.Bahçeli oldum" diyerek göndermeyi yolladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Eljif Elmas Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (17)

ŞAPKACI:

YAV BAŞLADINIZ GENE MANAV TEZGAHTARLIĞINA. ELMAYI PORTAKALO PARLAT PARLAT SAT. NEYİ VARMIŞ BU ÇOCUĞUN ÇOKMU İYİ TOPÇU NE NUMARASINI GÖRDÜNÜZ Kİ BU KADAR ŞİŞİRİYORSUNUZ. BALON HEPSİ BALON. FENERİN BÜYÜKLÜĞÜ ZATEN CİPS PAKETİ GİBİ YÜZDE 70 İ HAVADAN İBARET.

17
15
yanıtYanıtla
.:

hemşinli denen dilenci senin ömrün gs ın sahasında kupa kaldırmayı görmeye yetecek mi sence? bak biz sahanıza bayrak da diktik kupa da kaldırdık. şükür ömrümüz yetti ama senin o değersiz ömrün buna yetmeyecek emin ol.

yanıt7
yanıt5
ASLAN TERBİYECİSİ:

BAK ŞAPKACI ÖNCE PEMBE GECELİĞİ PARDON FORMANIZI ÇIKAR ONDAN SONRA DELİKANLI GİBİ FUTBOL KONUŞALIM.

yanıt4
yanıt7
Adınızı Yazın:

hemşinli boş yapma, senin yaşın yeter mi gs sahasında şampiyonluk görmeye

11
10
yanıtYanıtla
Dodo iznik:

İyide bunu alsan ne almasan ne. Bu elemanın menejerlik şirketi yada şahısı kim merak ettim, o pazarlıyor bu haberleri kamupyuna. La gözünüzde görmüyormu sıradan topçu, sadece yaşı 20 bu kadar. onlardan Trabzonsporda bursada çok var hemde yetenekliler. Aptallar buna inanıyor birde:))))))))))

7
9
yanıtYanıtla
FARUK:

Bu çocuğu türk basını niye böyle şişiriyo anlamıyorum yok 20M veriyolar yok 30M istiyolar, bir tane gelen resmi teklif yok ve üst düzey bir futboluda yok kasımpaşa, bursaspor topçusu aslında ama türk basını garip. .

5
8
yanıtYanıtla
Sandıktaki naftalin kokusu sinmiş kondom:

helal, akıllı insanlarla aynı ülkede olduğunu anlama duygusu güzel, dikkat et kendine aman bulaşıcı bir salaklık var futbol kültürümüzde, bakan gör çok. Tespit güzel bu arada

yanıt1
yanıt1
KRALEX:

ATIN ÇÖPE GİTSİN GS GOL ATTI DIYE KRALMI OLDU BOS OYUNCU

4
6
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

30 MİLYON FENERBAHÇE TARAFTARI GİBİ. O DA ERKEK OLDU...

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın u.genc:

saka gıbı dıagne ve mıtroglou ıcın 120 trılyon para verın . . eee kadıkoy e gelın , bırak mac kazandırmayı gol pozısyonu bıle bulamasınlar. .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title