Haberler

Galatasaray'ın 41 maçlık serisi son buldu

Güncelleme:

Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir'e kendi sahasında 1-0 mağlup olan Galatasaray'ın ligdeki 41 maçlık iç saha yenilmezlik serisi son buldu.

Süper Lig'de oynadığı son 41 maçta yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılı takım, Medipol Başakşehir mağlubiyeti ile birlikte bu serisini sonlandırdı. Sahasında lig müsabakası olarak en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan Galatasaray, o maçtan bu yana ligde iç sahada çıktığı 41 maçın 34'ünü kazanırken, 7'sini ise beraberlikle sonlandırmıştı.

BAŞAKŞEHİR YENİLMEZLİĞİNİ 10 MAÇA ÇIKARDI

Öte yandan turuncu-lacivertliler, bu sonuçla yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Son mağlubiyetini ligin ikinci haftasında evinde Fenerbahçe'ye karşı 2-1'lik sonuçla alan Okan Buruk'un öğrencileri, söz konusu müsabakadan sonra oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Memleketim:

Cakma imparator bu gece gönderilmese bu yönetimde salata.

10
1
yanıtYanıtla
Gs ....:

Fatih Terim dönsün o gelirse her şey düzelir adamları döver yinede oynatır diyen futboldan zerre anlamayan arkadaşları piste alalım onlara bişey diyeceğim. Ortaya kafa vuracak topçu yokken kanat oynatmak, şut çekecek topçu olmaması, şut çekmenin yasaklanması, son 10 dakikada 3 değişiklik ve soyutlanmış adamların kahraman yapılmaya çalışılması, organize bir tane atak olmaması ve orta sahada adam geçip pas verecek kimse olmaması bu takım iptal

7
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

ÇÜNKÜ DÜN BAŞAKŞEHİR, SADECE 6SARAYI DEĞİL , HAKEMİ DE YENDİ... NOKTA...

6
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Aslında kızmamak lazım, F. Terim''in yapabileceği fazla bir şey yok. Eldeki malzeme bu. Kimi çıkarsın sahaya? Ancak; Onun da sorunu yeni kadro yapısına göre kendini yenileyememesi, hala 20 sene önceki düşünce yapısıyla teknik direktörlük yapması. Yorgun, bezgin ve yeni bir şey üretemiyor. Takımda radikal bir reforma ihtiyaç var. Eski günlerin hayaliyle yaşanmaz.

1
4
yanıtYanıtla
BOZO:

ŞU İMAMOĞLU GELDİ BAŞAKŞEHİR BİTCEK DİYENLER NOLDU KURUDUNUZ KALDINIZ ÇAMUR AT İZİ KALSIN GEÇEN SENE BURDA YİNE ŞAMPİYON BAŞAKŞEHİRDİ AMA İŞİ GSye ÇEVİRDİLER ALGIYLA EMDİKLERİNİZ BURNUNUZDAN GELCEK İNŞAALAH

3
2
yanıtYanıtla
Kenan:

Avrupa Fatihi başakşehir çakma 6sarayı ezdi

3
0
yanıtYanıtla
AVNİ:

Ne oldu la gassssssaraylılar

3
0
yanıtYanıtla
12345:

aldığınız paranın her kuruşu haram be. daha ne kadar kötü olacaksınız bundan ilerisi olmaz diyoruz daha beterini gösteriyorsunuz.

2
0
yanıtYanıtla
1453:

Adam gibi Bi takım çıkmazsa yenilir tabi

1
1
yanıtYanıtla
By enes:

Hahahahahahahah

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title