Haberler

Galatasaray, Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna katmak istiyor

Güncelleme:

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'la ilgili müthiş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Galatasaray, sezon sonu Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine aldı.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da gündem yaratacak bir transfer gelişmesi yaşandı. Önümüzdeki sezon mutlak bir sol bek takviyesi yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, sezon sonu Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine aldı.

TERİM İSTİYOR

Nagatomo'nun takımdan ayrılacağı ortamda Marcelo Saracchi gelecek sezon Galatasaray'ın tek sol beki olarak kalacak. Kurzawa ihtimali şu an kenarda dururken Terim'in Hasan Ali'yi de listesine eklediği ifade edildi. Tecrübeli çalıştırıcının, Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu, şartlar uygun olması halinde kadrosuna katabileceği öğrenildi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI AYRILIYOR

Galatasaray'da Saracchi'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor, Kurzawa alınırsa Terim, ikili rotasyon uygulayacak. Nagatomo'nun yanı sıra Şener ile de yollar ayrılacak.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

KRALEX:

ÜSTÜNE PARA VERELİMMM

2
2
yanıtYanıtla
1234:

Şener de olduğu gibi alında kurtulalım

3
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Hasan Aliyi Kaldirimda görsem tanimam...

2
2
yanıtYanıtla
Hasan Ali Kaldırım:

Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe''mizin değeridir. Oyuncuların kondisyon ve performans gibi değişim ve dönüşüm yaşadığı dönemlerde takım değiştirmesi gerekebilir. Bununla birlikte gitse bile Galatasaray''a değil yurt dışında bir takıma yahut Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında bir takıma olmalıdır.

3
0
yanıtYanıtla
AYVAYI YEDİK:

GalatasarayLIYIM AMA galatasaray giBi si takım bu adama mı kaldı BÜYÜK HATA OLUR. .

1
2
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Aman ha sakın gelmesin bundan Bi cacık olmaz örnekmi gs yin bjk nin artıklarını toplayan şikebahçenin durumu ortada

0
0
yanıtYanıtla
Veysi:

Arkadaşlar hasan ali kaldırımın günahını almayın ben şahsen bir Galatasaraylı olarak hasan aliyi çok beğeniyorum bence çok iyi bir oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
Veysi:

Arkadaşlar hasan ali kaldırımın günahını almayın ben şahsen bir Galatasaraylı olarak hasan aliyi çok beğeniyorum bence çok iyi bir oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
aliii:

sırf tekrardan fenerde kalması için bu haberler yapılıyor. . şener gittide ne oldu. . . bırakın gitsinnnnnnn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title