Haberler

Galatasaray, Emre Taşdemir'in sözleşmesini uzattı

Güncelleme:

Galatasaray, savunma oyuncusu Emre Taşdemir'in bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını açıkladı

Galatasaray Kulübü 24 yaşındaki defans oyuncusu Emre Taşdemir'in sözleşmesini uzattı. Sarı-kırmızılı kulübün konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'a (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Emre Taşdemir'in sözleşmesi 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Buna göre, futbolcuya 2020-2021 sezonu için net 2 milyon 200 bin TL sabit transfer ücreti ödenecektir" denildi.

Galatasaray, Emre Taşdemir'in sözleşmesini uzattı

GALATASARAY FORMASIYLA 17 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçen sezonun devre arasında Bursaspor ile yollarını ayırdıktan sonra sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayan Emre, Galatasaray formasıyla 13 lig, 4 de Türkiye Kupası maçında forma giydi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Taşdemir Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

0
4
yanıtYanıtla
Cimbom:

Fener kolik doğru söylüyorsun bir gün fenerli 364 gün cimbom lu olacak herkes. Yaşasın renklerin kardeşliği. ??

yanıt0
yanıt0
İREM:

evet sadece bir gün. geri kalan günler GALATASAYLI :)

yanıt9
yanıt1
bayraklı:

ey şaşkın en kolik komik garip kiş , belliki kendine saygın yok , yüzlerce takım ve binlerce taraftara bu abdürt kelamınla ise hiç saygın yok , Allah seni ıslah etsin , her takımın taraftarına selam olsun

2
0
yanıtYanıtla
hakkı:

arda nerede, çöp toplamaya devam

0
0
yanıtYanıtla
ebola:

dünyada bu tip futbolcuya galatasaray dışında bu parayı verecek başka kulüp yok. takım tel tel dökülüyor. başta da emre taş demir. o paranın yarısını teklif etsen de kabul eder çünkü başka talip yok. yazık vallahi çok yazık. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title