Haberler

Galatasaray'dan Falcao'yu transfer etmek isteyen River Plate'in yöneticisi Francescoli: Transfer zor ancak oyuncuya bağlı

Güncelleme:

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao ile ilgili eski kulübü River Plate'ten bir açıklama geldi. Falcao'yu takımda görmek istediklerini belirten Arjantinli kulübün yöneticisi Enzo Francescoli konuyla ilgili, "Zor ancak oyuncuya bağlı" ifadelerini kullandı.

River Plate Yöneticisi Enzo Francescoli, Galatasaray'dan Radamel Falcao'nun transferiyle ilgili konuştu ve "Zor ancak oyuncuya bağlı" açıklamasında bulundu.

İşte Francescoli'nin Kolombiyalı futbolcuyla ilgili açıklamaları;

"DÖNME İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK"

Herkes hayal kurmakta serbet ancak Falcao, Higuain ya da şu anda Avrupa'da olan herhangi bir oyuncunun geri dönme ihtimali, bizim futbolumuzla onların içinde bulunduğu durum arasındaki inanılmaz korkunç fark nedeniyle çok düşük.

Ben her zaman geri dönebilecek oyuncuları söyledim ancak bir oyuncunun buraya geri dönmesi için çok zorlu bir yol var. Birçok şeyi arkalarında bırakmaları gerekiyor. Kulüp olabilecek her şeyi yapar ancak bizim elimizde olmayanlar da var. Kısacası, bu durumlar daha çok oyuncuya bağlı.

"FALCAO'YA KAPIMIZ AÇIK"

River Plate Başkanı Rodolfo D'Onofrio da bir radyo programına bağlanarak, Falcao ile ilgili, "Onunla konuşmadık ancak bize gelmek istiyorsa, kapılarımız sonuna kadar açık" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın 2022'ye kadar sözleşme imzaladığı Kolombiyalı oyuncu yıllık 5 milyon euro garanti ücret alıyor. Takımın maliyetini düşürmek isteyen sarı-kırmızılılar da tüm oyuncular için gelen teklifleri değerlendirmeye sıcak bakıyor.

RIVER PLATE'YDE 4 SENE OYNADI

Profesyonelliğe River Plate'yde adım atan Radamel Falcao, 2005-2009 yılları arasında Arjantinli kulübün formasını giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray River Plate Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Francescoli:

kanka gel lan burası da rahat. hem hatun falan da bol. takılırız beraber;

3
0
yanıtYanıtla
o takımın yöneticisi:

Gel kanka burası da rahat eski günlerdeki gibi takılırız.

1
1
yanıtYanıtla
muhammet:

işsiz misin birader xD

yanıt1
yanıt1
Falcao:

Rahatım iyi hadi başka kapıya

0
0
yanıtYanıtla
Enzo Francescoli:

gel be olm burası da rahat. takılırız beraber. . .

yanıt1
yanıt0
Mustafa Cengiz:

Francescoli bilader hayırdır ? Önce bize sorcan ne öyle bizden habersiz demeçler veriyosun daha sözleşmesi var bizde

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title