Haberler

Galatasaray'dan Ali Koç'a tarihi rest! Sözleşme feshedildi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fatih Terim arasında yaşanan 'sicili bozuk' tartışması ilginç noktalara gitmişti. Öyle ki Fatih Terim, Türk Telekom Stadı'nda Koç Grubu'nun sahibi olduğu Divan Restoran ile olan sözleşmesinin sonlandırılmasını istemişti. Sarı kırmızılı ekip sözleşmeyi feshederken bunun için 500 bin dolar tazminat ödeyecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan ve gerginliği zirveye çıkartan 'sicili bozuk' tartışması iki kulübün arasını iyice açacak gibi... Fatih Terim'in TT Stadı'nda Divan Restoran ile olan anlaşmanın bitirilmesini istediği iddia edilmişti. Sarı kırmızılı ekip Koç Grubu'na ait Divan Restoran ile anlaşmayı bitirdi.

Galatasaraylı yönetim Türk Telekom'da hizmet veren Divan Restoranı'nın sözleşmesini feshetti yerine Do&Co İkram Hizmetleri ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar Divan'la yapılan anlaşmayı bozduğu için 500 bin dolar tazminat ödeyecek.

TERİM'DEN BEN ÖDERİM RESTİ

Divan Restoranı ile imzalanan sözleşmede belirlenen tazminat bedeli olan 500 bin doları ödemek için Terim'in yönetime, "Gerekirse tazminatı ben öderim" dediği konuşulmuştu.

Galatasaray'dan Ali Koç'a tarihi rest! Sözleşme feshedildi

NELER YAŞANMIŞTI?

İlk olarak Galatasaray'ın 3-2 galip geldiği Kayserispor deplasmanından sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile görüşen Terim, Koç grubunun işletmeciliğini yaptığı "Divan Restoranı"nın Türk Telekom Stadı'nda da bir şubesinin bulunduğunu hatırlatmıştı.

Koç ile büyük gerginlik yaşayan tecrübeli teknik adam, neden Koç grubu ile devam edildiğini sordu. Sarı kırmızılı yönetici ise Divan Restoranı ile sözleşmelerinin devam ettiğini dile getirerek, bunun sonlanmasının ardından duruma bakabileceklerini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türk Telekom Fatih Terim Koç Holding Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (89)

terim futbolun çirkin yüzü:

terim öder parayı . . . . federasyondan aldığı paralardan. . . yiyememiştir fazla gelmiştir.

95
34
yanıtYanıtla
dadas:

terımı bende pek sevmem ama aldıgı parayı nereye bağısladığını bi araştır istersen

yanıt26
yanıt46
doğrucu Davut:

ödediğine dair bir belge paylaşılmadı sadece sözler var ortada yatırsa davul zurna ile duyururdu bu tipler yardım ve destek nasıl yapılır bakınız Mehmet Topal ve Volkan Demirel

yanıt26
yanıt13
madasss:

kebapciya bagislamis mi hee dadasss

yanıt5
yanıt0
nevşehirli:

milli takımdan dünyaları aldı öder utanmaz

72
28
yanıtYanıtla
Canberkdal:

Gevşek adam hiç mi haber okumuyorsun Terim bağışladı o parayı. Bilmiyorsan sus ya da iftira atma.

yanıt3
yanıt1
Cengo:

Arkadaş gidersin neyse davanı açarsın, Divan ile sözleşme feshetmek ne demek ya, o zaman opetden benzin alma, arçelik bekoda kullanma profesyonellik sıfır ya.

49
15
yanıtYanıtla
Gs:

Böylece terim koçu.. Anladiniz siz Helal imparator :)

8
26
yanıtYanıtla
Real GS:

Dengesiz herif Galatasarayı mı tututyorsun?Fatih Terim''imi?Durup dururken 500 bin dolar tazminat ödemişiz beyinsiz

yanıt8
yanıt0
Aydınfb:

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış,Terim bu davranış ile ilkokul çocuğu pozisyonuna düştü,bir restaurant kapansa ne olur kapanmasa ne olur ayrıca 500 bin dolar taznminat ödemişse gerçek değeri 100 bin dolardır Ali Koç başkan %400 kar etmiştir gene keskin sirke küpüne zarar verdiTerim kendi kendinin ipini çekiyor,rezil oldu haberi yok.

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title