Haberler

Galatasaray'a Mbappe'den kötü haber! Maça yetişecek

Güncelleme:

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda karşılaşacağı PSG maçı öncesinde kötü haber geldi. Sakatlığı bulunan PSG'nin yıldız oyuncusu Kylian Mbappe'nin Galatasaray maçına yetişeceği öğrenildi.

PSG'nin Lyon ile deplasmanda oynayacağı maça götürülmeyen yıldız futbolcunun 1 Ekim tarihinde Galatasaray ile oynanacak maçta sahalara dönmesinin beklendiği belirtildi.

GALATASARAY MAÇINDA SAHADA

Fransız basınında yer alan habere göre; PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Mbappe'yi Lyon karşısında riske etmek istemezken haftaya Reims ile oynanacak lig maçında süre vermek istiyor. Mbappe'yi Reims maçında bir süre kullanmak isteyen Tuchel, Fransız yıldızı asıl olarak Galatasaray ile oynanacak maça düşünüyor.

PSG'nin bir diğer yıldız ismi Neymar, cezası nedeniyle Galatasaray karşısında olmayacak. Edinson Cavani'nin ise sakatlığı devam ediyor. (Sporx)

Galatasaray'a Mbappe sürprizi! Maça yetişecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Galatasaray Lyon Haberler

500

Yorumlar (18)

Aha:

Ne kötü haberi adamlarda zaten Neymar ve Cavani yok mbappe tek ne yapacak isterseniz takım komple olmasın belki öyle yener 6saray yani bu kadar mı korkuyorsunuz hem ikisi de Fransız takımı zaten

8
5
yanıtYanıtla
Download:

Bana Galatasaray kurucuları içinde 1 tane Fransız söyle ben de Galatasaray''ı bırakırım ama ben sana Fenerbahçe kurucuları içinde 18 tane Rum söylerim ama isimleri bu sayfaya yetmez bu kadarda iddialıyım sizin kuruluşunuz amacı Müslüman ve Türk olan takımları yenmek Yunanlıların Bizim ülkemize yerleştirdiği gizli bir hıristiyan Rum takı mısınız

yanıt9
yanıt7
gercekci:

Aman cok korktuk simdi bunuda yere göge sigdiramadilar oynasa ne olur oynamasa ne olur.

3
9
yanıtYanıtla
BJK:

GALATASARAY TÜRKİYE Yİ TEMSİL EDİYOR , YAZILARA BAKIYORUMDA DÜŞMAN ETTİLER BİZİ BİZE. HALBUKİ ESKİDEN OLSA BJK LİSİ TRABZONLUSU AY YILDIZ VARSA O TAKIMI TUTARDI . PSG FRABSIZ KLÜBÜ FRANSAYI TEMSİL EDİYOR ANLAYANLARA

4
7
yanıtYanıtla
ziyaa:

PSG ezer geçer. . .

8
3
yanıtYanıtla
kRALEX:

NEYMAR DA OYNUYOR 10 TANE YERSINIZ ARTIK AHHAHHAHAHAHHAHAHHA

6
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Siz hangi turnuvadasiniz?Ha unuttum kusura bakma GAZOZLIGTE.

yanıt3
yanıt0
GAZİ:

5-0

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MBAPPE VARSA KAZANAMAYIZ ARIK NE YAPSAK Kİ KÖTÜ HABERMİŞ HEY ALLAHIM YA

4
1
yanıtYanıtla
gs:

bi üzüldük bi üzüldük amaan . . . . gideyimde biraz daha üzüleyim. .

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title