Haberler

G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi

Güncelleme:

TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini açıkladı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 9 Süper Lig takımını Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre hukuk müşavirliği, ligin 17. haftasında oynanan maçların ardından çeşitli nedenlerden dolayı Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Kasımpaşa, Gaziantep FK, BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Çaykur Rizespor'un kurula sevk edilmesine karar verdi.

Gençlerbirliği'nin Beşiktaş ile yaptığı maçta kırmızı kart gören kırmızı-siyahlı oyuncular Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan'ın yanı sıra Yukatel Denizlispor oyuncusu Modou Barrow ve BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcu Adis Jahovic'in de disiplin kuruluna sevki kararlaştırıldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Cesar Grup Ümraniyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Bursaspor, Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Boluspor, Eskişehirspor ve Altay da kurula sevk edilen takımlar arasında yer aldı.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve oyuncu Ümit Kurt ile Altaylı futbolcu İbrahim Öztürk'ün kurula sevk edilmesine karar verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

Beşiktaş ordusu:

EYYAMCI FIRAT DEDİK VE EYYAM YAPANA SÖVDÜK BUNA CEZA VERİLMEZ AMA FENERİN FEDERASYONU NORMAL

8
3
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

VAR KAYITLARINI AÇIKLA TFF(TÜRKİYE FUTBOL FENERASYONU)

6
2
yanıtYanıtla
BJK:

FENEV LİLER ÇATLAYIN PATLAYIN ŞAMPİYON OLAMAZSINIZ . GS Yİ ŞAMPİYON YAPARIZ SİZİ ASLAAAA

7
1
yanıtYanıtla
fenerli:

Sizden kıyak bekleyen yok Geçen hafta yaptığımız gibi şike şike şampiyon oluruz biz , siz sıralamada kendinize yer belirleyin.

yanıt2
yanıt6
Beşiktaş ordusu:

BUNDAN SONRA TFF NİN HİÇ BİR TETİKÇİ HAKEMİ RAHATÇA MAÇ YÖNETEMİYECEK İNÖNÜDE

5
2
yanıtYanıtla
fenerli:

Bundan önce de lehinize bir dünya hakem hatası oldu iki yıl üst üste şampiyon olurken herşey güzeldi şimdi neden bu kadar adalet savunucusu oldunuz. . . Sizi yenmemiz hayırlı bir işe vesile olmuş ne güzel . )

2
3
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Senin beyin hücrelerinde sorun var. Şikeci bir kulübün taraftarına bak sen :) Siz kim adaletten bahsetmek kim ?

yanıt2
yanıt1
fenerli:

Şike derken siz o davada kupasını teslim eden takım değil misiniz? Adalet size mi kaldı. Tüpçü yle 2 sene şampiyon olurken o zaman ki federesyan un adı ne oluyordu?

yanıt1
yanıt2
ULTRAKEDİ:

Teslim etmedik en ufak bir söylem bile olsa o söylem ortadan kalana kadar almadık. Zaten söylemde kalmıştır. Şikeniz uluslararası olarak belgelenmiş ve ceza almış bir kulüpsünüz. Türkiye de de belirli kişilerin hukuka vermiş olduğu yönden dolayı TFF ceza veremedi. Sen Türk futbol tarihi araştır ondan sonra konuş komik duruma düşüyorsun diyeceğim ama şikeci bir kulübün taraftarı bunu anlamaz.

yanıt1
yanıt1
fenerli:

Boş boş konuşma ne Türk futbol tarihi daha dünkü olay haklı olduğunu düşünüyorsan kimse senden birşey alamaz. . . Biz vermedik dik durduk kimsede alamadı sen ne okuyorsun kim neyi belgeledi Ts yüz kere gitti CAS a ne karar çıktı. . . Ama siz araba farı görmüş tavşan gibi kaldınız suçluluk duygusuyla kupayı verdiniz . . Bu durumda şikeci kim oluyor kendine sor.

yanıt2
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title