Haberler

G.Saray'dan TFF patlaması! "Türkiye'yi ayağa kaldıracağız"

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun takım harcama limitlerinde bütçe aşımının yüzde 30'dan yüzde 40'a çıkarılmasıyla ilgili olarak Fotomaç'tan Zeki Uzundurukan'a açıklama yaptı.

Mustafa Cengiz, TFF'nin kararıyla ilgili olarak, "Biz şu anda maça odaklandık. Maçın önüne geçmesin diye susuyoruz. Türkiye'ye gelince gerekenleri söyleyeceğiz. Biz transfer yaparken neler söylediler. Topa tuttular. 'Falcao'yu aldınız, onu yaptınız, bunu yaptınız, denk bütçe uygulaması var, neden bunu yapabiliyor Galatasaray.' dediler ama biz kar açıkladık. Her türlü bütçe uygulamasına uyduk, transferleri buna göre yaptık." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Galatasaray Başkanı, "Bizim bundan en ufak bir haberimiz olmadı. Hiçbir haberimiz yok. Gelince Türkiye'yi ayağa kaldıracağız. Gerekli açıklamayı yapacağız. Şu anda susuyoruz. Çünkü, maçımız var." ifadelerini kullandı.

TAKIM HARCAMA LİMİTLERİ NE DEMEK?

Türkiye Futbol Federasyonu, kritik bir karar alarak Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişiklik yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) takım harcama limitlerini belirleyerek, Süper Lig kulüplerinin sürdürülebilir finansal yapıya ulaşmasını sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, belirlenen harcama limitleri Haziran ayının transfer döneminde TFF'nin resmi internet sitesinde ilan edilecek.

TFF bu uygulamayla, Süper Lig bünyesinde yer alan kulüplerin, Profesyonel Futbolcu Ücret Giderleri, A Takım Teknik Kadro Ücret Giderleri, Transfer Harcamaları ve Menajer Giderlerinin, TFF tarafından belirlenecek limitler dahilinde kalmasını zorunlu kılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (80)

vatandaş:

şu üsluba bak ne biçim provakatörce bir şey. kabul edilemez de ilgileneceğiz de haksızlık de geç bu nedir

21
25
yanıtYanıtla
dv:

Yani diyor ki biz bir yenilelim nereye saldıracağımızı bilemediğimiz için maçtan sonra random çamura yatacağız

yanıt18
yanıt17
Gs 4 yıldız uefa super kupa:

Yani diyorki mhk tff pfdk italyan ortaklar boluspor hepsi yardım ediyor fb yine kurtulmuyor. Daha 2 gün önce çıkan kanun fbli tff tarafında n fb lehine değişiyor

yanıt8
yanıt5
fenerlibahçeli34:

GS 4 YILDIZ UEFA SUPER KUPA: Bu karara kim sevinçten göbek atıyorsa ona sormalısın. Fenerle uğraşma, sen avrupada perişan takımını kurtarmaya bak.

yanıt7
yanıt0
federico:

Tff ile mhk ali koçla ne konuştu acaba aklıma 3 Temmuz 2011 geldi.

32
9
yanıtYanıtla
BELHANDA:

farketniz mi bilmem her cimbom un şampyonlar ligi maçı öncesi bunu yapıyorlar

16
5
yanıtYanıtla
FALCAO:

CAHİL CAHİL KONUŞMAYIN, SİZ DAHA BENİ AYAĞA KALDIRAMADINIZ

10
5
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZMAYIN:

uhuahahahaha :)

yanıt6
yanıt2
fenerlibahçeli34:

Sen uzan rahatına bak. :))

yanıt0
yanıt0
BEHÇET:

Önce Falcaoyu ayağa kaldır :))

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title