Haberler

Futbolcunun çektiği şut Boris Johnson'ın cinsel organına isabet etti

Güncelleme:

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, kritik seçim öncesi kampanyalarına son sürat devam ederken, sahaya indi ve minik futbolcularla futbol oynadı. Bu esnada çekilen bir şut, Johnson'ın cinsel organına isabet etti.

İngiltere'de 12 Aralık'ta yapılacak seçim öncesi mevcut Başbakan Boris Johnson kampanyalarına devam ederken, ilginç bir durumla karşılaştı.

İngiltere'nin Kuzeybatı'sına ziyarette bulunan Johnson, burada Hazel Grove United ile Poynton Jr kız takımları arasında oynanan U10 maçını takip etti ve eşofmanlarını giyerek sahaya indi. Miniklerin büyük ilgi gösterdiği Johnson, kaleye geçerek futbolcuların şut atmalarını istedi.

BİR ŞUT DA KAFASINA İSABET ETTİ

Bu esnada şutlardan biri Boris Johnson'ın cinsel organına isabet etti. Minik futbolcular, bununla da yetinmedi ve çekilen şutlardan biri de Johnson'ın kafasına geldi. Canı yandığı görülen Johnson, bozuntuya vermeyerek minik futbolcularla eğlenmeye devam etti.

Dün akşam, bir diğer başbakan adayı Jeremy Corbyn ile seçim tartışması programına katılan Johnson, seyircilerin verdiği oyların %52'sini alarak tartışmanın galibi olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Boris Johnson Futbol Haberler

500

Yorumlar (5)

YAŞLI KURT:

AMAN ZEVAL GELMESİN. . KENDİSİ OSMANLI SOYUNDANMIŞ . YAVVV

6
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Çok pis yere gelmiş. . . Nasıl da ağrıtır la top orayı. . . Biz de küçükken bu acıyı defalarca hissettik. . .

4
0
yanıtYanıtla
Gülşen:

Komik. :))) ;)))

1
0
yanıtYanıtla
MURAT:

Nişan alıp atmışlar topu.

1
0
yanıtYanıtla
Zambado:

BU SAHTE OSMANLI YI SATAN AJANIN OGLU BAHTSIZ BEDEVI

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title