Haberler

Futbol: Hazırlık Maçı - Beşiktaş: 4 - Beylerbeyi: 0

Beşiktaş, yeni sezon öncesi yaptığı 4. hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Beylerbeyi'ni 4-0 yendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlı ekip; Utku Yuvakuran, Muhammed Enes Durmuş, Fatih Aksoy, Luiz Rhodolfo, Adriano Correia, Eslem Öztürk, Tolgay Arslan, Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu, Ricardo Quaresma ve Mustafa Pektemek ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Beşiktaş'ta Fabricio Agosto Ramirez, Hamza Küçükköylü, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım da yedek soyundu.

Siyah-beyazlı takım, 5. dakikada Aras ve 27. dakikada Ömer'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında 51. dakikada Ömer ile bir gol daha bularak farkı 3'e çıkaran Beşiktaş, 75. dakikada Mustafa ile durumu 4-0 yaptı ve sahadan bu skorla ayrıldı.

Adriano ilk maçına çıktı

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano, ilk kez siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı.

Ricardo Quaresma da ilk 11'de görev alan isimler arasında yer aldı. Karşılaşmada sol kanatta görev yapan Adriano ile maçta kaptan olarak forma giyen Quaresma'nın uyumu dikkati çekti.

Geçen sezon siyah-beyazlı takımda 77 numaralı formayı giyen Quaresma, uzun bir aradan sonra daha önceki sezonlarda olduğu gibi 7 numaralı formayla mücadele etti.

Beşiktaş'ın kalesini koruyan Utku Yuvakuran'ın babası, eski milli futbolcu Semih Yuvakuran da mücadeleyi izledi.

Sakatlığı nedeniyle İstanbul'daki ilk dönem çalışmaların yanı sıra Avusturya kampına katılmayan Mustafa Pektemek de karşılaşmada forma giydi.

Golcüler atmaya devam ediyor

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, 4 hazırlık maçında 8 gol atarken bunların 6'sını kadroda bulunan forvet oyuncuları kaydetti.

Beylerbeyi maçı kadrosunda bulunmayan Cenk Tosun, daha önceki karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırırken, Beylerbeyi karşısında Ömer Şişmanoğlu iki kez, Mustafa Pektemek ise bir kez gol sevinci yaşadı.

Siyah-beyazlı takımın diğer gollerini Tolgay Arslan ile Aras Özbiliz attı.

Maç 77 dakika oynandı

Orta hakem Ömer Faruk Alıcıoğlu, sağanak altında oynanan karşılaşmayı 77. dakikada sonlandırdı.

Beşiktaş'ın Avusturya'da kamp yaptığı sırada Almanya'nın Hoffenheim takımıyla yaptığı karşılaşma da yoğun yağmur nedeniyle 53. dakikada hakem tarafından tatil edilmişti.

Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon öncesi 5. hazırlık maçını 7 Ağustos Pazar günü Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynayacak.

Kadroda olmayanlar antrenman yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maç kadrosuna almadığı Atiba Hutchinson, Andreas Beck, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup, Marcelo Guedes, Necip Uysal, Denys Boyko, Veysel Sapan, Hüseyin Yılmaz, Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Kerim Frei üst sahada antrenman yaptı.

Bu futbolcuların bazıları antrenmanın ardından takımlarının Beylerbeyi ile yaptığı karşılaşmayı bir süre izledi.

Tolga Zengin'in rahatsızlığı nedeniyle antrenmana katılmadığı, Veli Kavlak'ın ise bireysel çalıştığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Pektemek Semih Yuvakuran Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title