Haberler

Ünlü şarkıcı Fulden Uras, canlı yayın kazası yaşayan Selin Ciğerci'ye destek oldu

Güncelleme:

Açtığı canlı yayınına konuk aldığı kişinin cinsel organını göstermesiyle büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşayan Selin Ciğerci'ye sanatçı Fulden Uras'tan destek geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Uras "Çekin şu pis ellerinizi Selin'imden" diyerek sitem etti.

Karantina sürecini evinde geçiren iş kadını ve şarkıcı Selin Ciğerci, dün akşam Instagram hesabından canlı yayın açtı. Takipçileriyle sohbet ederken bir sosyal medya kullanıcısını canlı yayına konuk alan Ciğerci, adamın cinsel organını göstermesiyle şoke oldu. Olay karşısında büyük üzüntü yaşayan Ciğerci'ye ilk destek Fulden Uras'tan geldi.

"ÇEKİN ŞU PİS ELLERİNİZİ"

Selin Ciğerci'nin söz konusu kişiden davacı olduğunu söylediği paylaşımı kendi Instagram hesabından paylaşan Fulden Uras, "Uğraşmayın yeter artık. Neyi batıyor size çoğunuzda olmayan düzenli hayatı mı? Yaptığı her işi başarısıyla yapması mı? Çekin şu pis ellerinizi kalbi melek Selin'imden. Üzülme lütfen, Türk halkı her şeyin farkında" dedi.

Fulden Uras, canlı yayın kazası yaşayan Selin Ciğerci'ye destek olduFulden Uras

CANLI YAYINDA KAZA YAŞADI

Kendi kozmetik markasında yeni bir ürün çıkarmanın heyecanıyla takipçileriyle canlı yayın yapan Selin Ciğerci, "Abla çok önemli bir soru soracağım" diyen erkek takipçisini yayına aldı. Ancak yayına bağlanan adam, cinsel organını gösterince Ciğerci kısa sürede yaşadığı şoku atlatarak takipçisini yayından attı. Yaşadığı olay sonrası avukatına talimat vererek gerekli işlemlerin başlatılmasını isteyen Ciğerci, sabaha kadar uyuyamadı. Gözyaşları içinde video çeken Selin Ciğerci, böyle bir durum yaşandığı için takipçilerinden özür diledi.

Fulden Uras, canlı yayın kazası yaşayan Selin Ciğerci'ye destek oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Fulden Uras Karantina Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

omer turan:

kerimcanda görserdi tüm millete ne oldu hiçıirsey. kıçını sallayıp geziyor.

17
0
yanıtYanıtla
Yeter !:

Oluşumlarına tahammül edemezken, yaptıkları iğrençlikleri üzülmüşmüşmüş bahaneleri ile yumuşatma çabaları ve mazlumu oynama ile benimsetme çalışmaları. Sevmiyorum bu haberleri hem de hiç sevmiyorumç.

13
0
yanıtYanıtla
ere:

eee ava giden avlanır. ryting uğruna herşey yapılmıyomuş demekki.

11
1
yanıtYanıtla
reklam:

reklamları izledik.

11
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Sen hep gösteriyorsun her yerini bir şey yok erkek gösterince suç öyle mi?

7
5
yanıtYanıtla
hfgdh:

komedi )))

11
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Gözüne sokmus resmen

9
0
yanıtYanıtla
Ahmet Huni:

Sen cinsiyet değiştirdin ve cehennem seni bekliyo

7
0
yanıtYanıtla
ferhat:

eee senelerce aynısından vardı şaşırmamıştır

5
1
yanıtYanıtla
serif:

kerim nasil gosterdi tavan yapti bunlarda reklam yapiyorlar ahlak yok bir ton boya surmusler yuzlerine ama yuzsuzluklerini gizleyememisler

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title