Haberler

Fransız Basınına Konuşan Younes Belhanda, Takımdan Ayrılacağı İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Younes Belhanda, Fransız basınına konuştu. Belhanda, "Galatasaray'dan ayrılma gibi bir düşüncem yok." dedi.

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Younes Belhanda, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Fransız Yahoo Sport'a konuşan Belhanda, Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söylerken flaş açıklamalarda bulundu.

''GALATASARAY'DAN AYRILMA GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK''

Younes Belhanda, Galatasaray'da kalmak istediğini belirtirken, '' Galatasaray ile 2.5 yıllık daha sözleşmem var. Sakatlanmıştım ama kendime iyi baktım ve iyileştim. Tekrar takımıma yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum. Her transfer döneminde ismim bir takım ile anılıyor. Bu bir futbolcu için hoş bir şey ama hiç kimseyle görüşme yapmadım. Ne Fransa'daki takımlarla ne de Katar'daki takımlarla hiç görüşmem olmadı. Galatasaray'dan ayrılmak istediğimi de söylemedim. Zaten böyle bir düşüncem yok. Galatasaray ile sözleşmem var ve burada iyiyim!'' sözlerini kullandı.

MONACO İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Belhanda'nın ismi son olarak Fransa Ligi takımlarından Monaco ile anılmıştı. Fransız basını, Monaco'nun Belhanda ile büyük oranda anlaştığını duyurmuştu. Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Ligde 10 maça çıkarken 5 asist kaydetti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Yahoo Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

oketo:

burada belhandaya sallayan gs taraftarı oldugunu dusunen arkadaşlar acın ıstatısklere bakın bu adam olmadıgı maclarda nasıl bır takım oyunu sergılemısız kac galıbıyet almısız kac puan toplamısız bos beleş yotum yapmayın he harıka mı degıl ama elımzdekı en ıyı kumaş

7
4
yanıtYanıtla
D.paşalı:

10 numara oynuyor sezonu 3-4 golle bitiriyor olur olmadık kırmızı kart görüp takımı on kişi bırakıyor ve en yüksek ücreti alanlardan birisi, verdiklerini ve kaybettirdiklerini teraziye koyarsan külliyen zarardayız, yani anlayacağın senin fikrine elbette sayğı duyuyorum ama oketo gözünü seveyim bizim taraftarlığımızı eleştirme bizde en az senin kadar takımımızı seviyoruz ama bu adam bir an önce gönderilmeli buda benim görüşüm, sayğı duyarsan eyvallah duymaz isen canın sağolsun OKETO.

yanıt2
yanıt0
navajho:

Arkadaşım bu adamsız oynayalım diyen yok, yerine daha iyisi alınmalı diyoruz. Bu adam GS ın 10 numarası seviyesinde değil diyoruz , şu an başkası alınmadığına göre elbette oynamalı.

yanıt3
yanıt0
azo:

Bu çöp adamın menejerini tebrik ederim. . . eşeği boyadı ve GS ye futbolcu diye 8 milyon euroya kakaladı !!!

5
1
yanıtYanıtla
uyan galatasaray yönetimi:

terimin hedefi başkan olmak takımı batırıp seçime götürmek

2
2
yanıtYanıtla
Murat Altınkaynak:

Kim ne yapsın bunu tarım camdalin diğer versiyonu

1
3
yanıtYanıtla
ccc:

sneider i gönderip şu adamı aldılar

0
3
yanıtYanıtla
gs:

bu adamdan bir cacık olmaz. Sneyderin tırnağı olamaz

1
0
yanıtYanıtla
ACT''ra:

Sneijder olamaz çünkü bu adamın asıl mevkisi 10 numara değil 8 numara!

yanıt0
yanıt0
GS:

AYRILMAZSIN TABİ NERDE BÖYLE BELEŞTEN PARA BAŞKA TAKIMDA OLSAN SENİ ÖYLE BİR ŞUTLARLARDIKİ BİR DAHA TAKIM BULAMAZDIN BU DA KENDİNE FUTBOLCU DİYORYA

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title