Haberler

Köln, formadaki cami silüeti nedeniyle üyeliğini iptal eden taraftarı ciddiye almadı: Güle güle

Güncelleme:

Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln'ün 2020/21 sezonunda deplasmanda giyeceği Köln şehri silüeti içerisinde caminin de bulunduğu formaları tanıtması sonrasında bir taraftar takımdaki üyeliğini bıraktığını açıkladı. Kulüp bu gelişmenin üzerine taraftarını ciddiye almadı ve "Güle güle" dedi.

Bundesliga ekibi Köln, 2020/21 sezonunda giyeceği formaları belirledi. Alman temsilcisi, deplasman formasında cami ve katedral silüetlerine yer verirken bazı taraftarlarından da tepki topladı. Ancak bu tepkileri ciddiye almayan kulüp, cami silüetinden rahatsız olup üyeliğini iptal eden bir taraftara "Güle güle" açıklamasını yaptı.

Kulübün Facebook ve Twitter hesaplarından yapılan açıklamada, "Bir taraftar, formalara cami yerleştirilmesinden dolayı takımdaki üyeliğini bıraktığını bildirdi. Biz de kendisine 'Tüzüğü okumadın mı' diyoruz. Bu iptali onaylamaktan mutluluk duyuyoruz. Forma hakkındaki fikir için de teşekkürler. Haydi güle güle" ifadelerine yer verildi.

BİRLİK MESAJI

Öte yandan takımın basın iletişim sorumlusu Tobias Kaufmann Türk gazetecilere verdiği röportajda "FC Köln kulübünün tüzük kurallarında, 'Nereden geldiğin, neye inandığın, neye sahip olduğun, ne olduğun, nasıl yaşadığın ya da kimi sevdiğin fark etmeksizin Almanya'nın en güzel şehrine hoş geldin' ifadeleri yer alır. Takım her sene futbol sezonu başlamadan önce Köln Katedrali'nde dua eder, Noel mesajı yollar, Yahudi futbol taraftarlarına Pesah ve Roş Aşana için, Müslüman takipçilerine ise Ramazan Bayramı için tebrik gönderir. Bunlar da şu ana kadar hep olumlu tepkiler aldı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bundesliga Almanya Köln Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

Terli mi:

İslamda Cami var mı Minareli falan? Minare Iran ve Hindistandan, cami kubbe formu da Kiliselerden ve Roma Tapınak kopyası. Sanat Tarihi okuyan bilir cahil Çomar bilmez. Okumaz çünkü ezberler..

6
47
yanıtYanıtla
ft.:

okuyan insan hakaret etmez boş yapma. Fuzuli nin de dediği gibi, mey biter saki kalır. her renk solar haki kalır. ilim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.

yanıt9
yanıt0
Çomar:

İslamda camii de yok o zaman. Atalarımız Mimar Sinan vs bilmiyo da sen biliyosun. Onlar çomar ama sen aydınsın öyle mi. Peki

yanıt16
yanıt1
Misafir:

Bir ülkenin eğitim düzeyi üst düzey olursa orada ayrımcılık olmaz eğitim sadece okula gitmek değil eğitim ailede başlar

44
3
yanıtYanıtla
Paradox:

Yapma ya hiç bilmiyorduk

yanıt0
yanıt0
emre:

size gelince helal olsun. bi Türk takımı kilise koysa hepiniz ağlarsınız. iki yüzlüler sizi

22
18
yanıtYanıtla
?????????:

NE TÜRK TAKIMI KARDEŞ TÜRK HÜKÜMETİ KİLİSE, HAVRA, SİNAGOG AÇIYOR. . . P DEN FAZLA OY ALIYOR NEDEN BAHSEDİYRSUN SEN. . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Bizim kulüplerimiz de pek çok Ermeni Rum taraftarı var onlar için de bizim güzellikler yapmamız lazım. Herkes istediğine inanır ama onları da dışlamış gözükmememiz lzım

15
12
yanıtYanıtla
vatandaş 2:

ermenilere güzellik yok.

yanıt3
yanıt5
PASİF TOPÇU:

HELAL KÖLN ARKANDAYIZ

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title