Haberler

Fırat Aydınus'un bilekliği eleştiri yağmuruna tutuldu!

Güncelleme:

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Süper Lig hakemi Fırat Aydınus, sahneye siyah-beyaz bileklikle çıkınca Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

Fırat Aydınus, Tv8'de Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk oldu. Ünlü hakem, Beni Yak Kendini Yak performansıyla izleyicileri mest etti. Aydınus'un bu performansının ardından Acun Ilıcalı, "Geçen bizim maçımızda VAR'dan golümüzü iptal etti. Altay kurtardı penaltıyı, sonra gol attık iptal edildi. VAR'da hocamız vardı" şeklinde espri yaptı.Aydınus ise "Acun Bey'in dediği gibi böyle hedef gösterilebiliyorsunuz" diye karşılık verdi.

Fırat Aydınus'un bilekliği eleştiri yağmuruna tutuldu!

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİLER

Bu anlar gülüşmelere neden olurken Fırat Aydınus'un taktığı siyah-beyaz bileklik Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar Twitter'dan, son olarak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını yöneten ve Ankara ekibine 2 kırmızı kart veren Aydınus'u Beşiktaşlı olmakla itham etti ve hakemin bu tercihine tepki gösterdi.

Fırat Aydınus'un bilekliği eleştiri yağmuruna tutuldu!

Fırat Aydınus'un bilekliği eleştiri yağmuruna tutuldu!

Kaynak: Haberler.com / Spor

O Ses Türkiye Fırat Aydınus Yılbaşı Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Sanane:

Erkek adam sonuçta renlibileklilemi çıkcak

19
23
yanıtYanıtla
asdas:

herşeye anlam yüklemeyi bırakırsak ozaman boş beyinli insanların sayısıda azalacaktır xd bir sürü renk var adam gidip sarı siyah taksa başka takım dicekler, kırmızı mor taksa başka takım anlamı çıkartacaklar :d insanlarla uğraşılmaz gerçekten ne anlamak istiyorlarsa at gözlüğüyle ona inanıyor onu savunuyor bomboş iş ve gündemlerle 2020ye devamm

14
10
yanıtYanıtla
sss:

siyah beyaz dışında herhangi bir renj dikkat çekmezdi merak etmeyin. çünkü adam koyu beşiktaşlı olduğunu saklamıyor. ama sizin gibi mallar hala adamı savunuyor. . .

yanıt15
yanıt9
BJK:

ne dusmanı la algı yapmayın beşiktaş fener maclarını bu yonettıgınde kac macı kazanmısız akıllı olun

7
12
yanıtYanıtla
Mustafa:

Gençlerbirliği maçında gösterdi hangi takimi tuttuğu taraflı yanlı haksız şekilde verdiği kırmızı kartla

yanıt3
yanıt3
erol mehmet yıldız:

Belki de Altaysporludur.

11
6
yanıtYanıtla
Efedayı:

Caner Fenerbahçe''de iken bir maçta başkasının küfrünü ona mal ederek Fenerbahçe''yi yakmiştı. Bu maçta da yaktı. Son maçta da Beşiktaş''ın rakibini 9 kişi bırakmasına rağmen anasına küfredildi . Ginede yapacağından geri kalmıyor Beşiktaş''a dost Fenerbahçe''ye düşman . Mete Kalkavan ve Alper Ulusoy gibi. . .

11
5
yanıtYanıtla
ferhat:

tamamda bu adamın Beşiktaşlı olmadığını bilmeyen yok zaten. Ama hiç bir zamanda beşiktaşı kayırmamıştır

10
4
yanıtYanıtla
Gözlük:

Fenerliler siyah pantolon beyaz gomlek giymesin mi yani. Alt tarafi bir bileklik ile bjk dusmanini bjkli yaptiniz. Kaldı ki beyaz renk var siyah yok. Baska bir renk koyu yesil gibi...

6
6
yanıtYanıtla
burak bey:

boş iş bunlar,

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title