Haberler

Fırat Aydınus sezon sonu hakemliği bırakacak iddiası

Güncelleme:

Süper Lig'in başarılı ve deneyimli isimlerinden olan hakem Fırat Aydınus, son zamanlarda yaptığı hatalar yüzünden sezon sonunda hakemliği bırakacak.

Trabzonspor-Göztepe maçında verdiği kararlarla büyük tartışmalara neden olan Fırat Aydınus, Süper Lig 2019-2020 sezonuna 2. haftada yönettiği Çaykur Rizespor - Sivasspor maçıyla başladı.

Beyaz TV'nin haberine göre, Fırat Aydınus sezon sonunda düdüğünü asacak.

İşte Fırat Aydınus'un tartışmaları kararlar verdiği maçlardan örnekler:

SİVASSPOR'UN PENALTISINI VERMEDİ

Çaykur Rizespor'un 2-1 kazandığı zorlu karşılaşmada Aydınus dikkat çeken kararlar vermişti.

Çaykur Rizespor'un oyunu 2-0 üstün götürdüğü sırada çok tartışılan bir penaltı pozisyonu yaşanmıştı. Sol kanattan yapılan ortayı Yatabare arkaya çevirmiş, top Rizesporlu Dimitris Chatziisaias'ın eline çarpmasına rağmen Fırat Aydınus oyunu devam ettirmişti.

Fırat Aydınus sezon sonu hakemliği bırakacak iddiası

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇINDA DA PENALTIYI VERMEMİŞTİ

Fırat Aydınus Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten zorlu karşılaşmada düdük çalmıştı.

Fırat Aydınus bu maçta Nwakaeme'nin Ozan ve Zanka'yı geçtikten sonra tam şut çekeceği sırada Zanka'nın arkadan müdahalesi ile yerde kalmış fakat hakem oyunu devam ettirmişti.

Aydınus bu maçta sağ kanattan yapılan ortada Trabzonsporlu futbolcu Pereira'nın dizinden seken top eline çarpmasına rağmen penaltıyı vermemişti.

Fırat Aydınus sezon sonu hakemliği bırakacak iddiası

DENİZLİSPOR'UN PENALTISINI ES GEÇTİ

Fırat Aydınus 8. haftada oynana Denizlispor-Fenerbahçe maçında ev sahibi ekibin penaltısını es geçmişti. Yeşil-siyahlı ekipte forma giyen Mustafa Yumlu, Zanka'nın arkadan müdahalesiyle yerde kalmış, fakat Fırat Aydınus oyunu devam ettirmişti.

Aydınus, Fenerbahçe'nin ikinci golünde de Emre'nin rakibinden toğpu çaldığı pozisyonda faulü es geçmiş ve oyunu devam ettirmişti.

Karşılaşmanın son dakikasında ise çok net bir pozisyonda Aydınus VAR'a bile gitmedi. Karşılaşmanın son bölümlerinde Mustafa Yumlu, Gustavo'nun diz darbesiyle yerde kaldı fakat bu pozisyonda da oyun devam etti.

TRABZONSPOR-GÖZTEPE MAÇI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Fırat Aydınus son olarak Trabzonspor-Göztepe maçında görev almıştı. Tecrübeli hakem bu maçta verdiği skandal kararlarla adeta bardağı taşırdı.

Aydınus, Göztepeli Jerome'nin Sosa'nın bileğine bastığı pozisyonda kırmızı kartı es geçti.

TRABZONSPOR İSYAN ETTİ

Titi'nin Sörloth'un ayağına bastığı pozisyonda da penaltı noktasını göstermeyen Aydınus'a büyük tepki gösterilmişti. Bu karşılaşmanın ardından Trabzonspor sosyal medyada Trabzonspor aleyhinde yapılan görüntülerin yer aldığı bir video paylaşarak hem MHK'yi hem de TFF'yi göreve davet etmişti.

Bu gelişmelerin ardından Fırat Aydınus'tan beklenmedik bir karar geldi. Yaptığı skandal hatalarla ülke gündemine oturan Fırat Aydınus sezon sonunda düdüğünü asma kararı aldı.

Fırat Aydınus sezon sonu hakemliği bırakacak iddiası

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Aydınus Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (13)

BJK ÇARŞISI:

TÜRKİYE KUPASINDA İNÖNÜDE 2-2 BİTEN FB MAÇINDA BJK Yİ NASIL DOĞRADIĞINI UNUTMADIK EYYAMCI FIRAT.

8
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Şimdi, hemen

7
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

HATA DEĞİLDİR YAPTIKLARI KASTİ OLABİLİR. . . ŞİKE VAR MI ARAŞTIRILMALI. . . . .

6
0
yanıtYanıtla
bjk 33:

bir beşiktaşlı olarak diyorum ki trabzonu yedi yazıklar olsun emek hırsızları sizi hata falan yalan adam göz göre göre yapıyor birde bişey yokmuş gibi artis hareketleri var futbolcuara artis artis atarlar FIRAT YANDUNUZ

6
0
yanıtYanıtla
manuel:

bu sezonun sampiyonunu ilan etsin sonra. iyice bir ayar versin lige sonra birakir

5
0
yanıtYanıtla
Taraftar:

niye sezon sonu simdi biraksin

5
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ ORDUSU:

FIRAT AYDINUS GİBİ DİĞER BEŞİKTAŞ DÜŞMANI ÖZGÜR YANKAYA YI BU HAFTA İNÖNÜDEKİ DENİZLİ MAÇINA VERMİŞLER, GÖZÜMÜZ TRİBÜNDE ÜZERİNDE YANKAYA

5
0
yanıtYanıtla
Fbliler:

yapma ya gs maçında bizi kim kurtaracak üzdü

2
0
yanıtYanıtla
Kebapçı Selo:

Bu adam en çok Beşiktaşın hakkını yedi. Hakkımızı haram ediyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Vanspor:

Alt liglerde vanspor en basit yapılan haksızlık diz boyunu aştı. Fırat hoca penaltı sevmiyor özet bu :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title