Haberler

Fikret Orman, Tuğba Coşkun İle Yakınlaştı İddiası

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'la gizli gizli görüştüğü belirtildi.

Magazin dünyası son günlerde bu dedikoduyla çalkalanıyor. Geçen ay eski aşkı Azeri model Ulviyya Alex'le yeniden barışan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulislerde konuşulanlara göre şu sıralar şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'la gizli gizli görüşüyor.

Coşkun, 2010'da Erbil'den boşanmış ve hemen ardından gönlünü sosyetik avukat Önder Fırat'a kaptırmıştı. Ancak ikilinin 7 yıllık aşkı 2017'de son bulmuştu.

Fikret Orman, Tuğba Coşkun İle Yakınlaştı İddiası

TEMKİNLİ İKİLİ

Takvim'de yer alan habere göre; Fırat'la evlilik planları yaparken aşkı biten Coşkun, o günden beri özel hayatında sessizliğini koruyordu. Genç kadın, iddiaya göre geçtiğimiz günlerde ortak arkadaşları vasıtasıyla Orman'la tanıştı.

İkili, o günden bu yana da gizli gizli görüşmeye başladı. Birlikte görüntü vermek istemeyen ve bu yüzden temkinli davranan sürpriz çift, birbirlerini tanıma aşamasında.

11 YAŞ FARK

Kendisinden 11 yaş büyük Fikret Orman'la daha çok arkadaş grubunun olduğu yerlerde görüştüğü öğrenilen Tuğba Coşkun'un bu ilişkiye sıcak baktığı da konuşulanlar arasında. Erbil'le eski evliliğinden bir oğlu olan 40 yaşındaki Coşkun'un Fikret Orman'la ne zaman birlikte görüntü vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ali Erbil Tuğba Coşkun Fikret Orman Erbil Haberler

500

Yorumlar (20)

MALİ:

BEYLER BU ELEMAN BAŞKAN OLAMAZ, SADECE ESKİCİ OLUR. EZİKTAŞI İYİCE EZİK YAPTIN BE DENSİZ

10
6
yanıtYanıtla
back black:

sende MAL-İ olursun !

yanıt3
yanıt3
mali:

sende geri geri gelesin back black

yanıt1
yanıt1
Mala yanıt:

bak mali misin mal misin emin değilim. Adamın klüpte çığır açtığını kudurmaktan görememen normal. Ama Beşiktaşa dil uzatırken karakter ve haddini gözden geçir buna karakter yada haddin münasip mi diye. Hadi az ötede oyna. Adam iyi kötü klüp yönetiyor. Sen ise tröllükten başka ne yapıyorsun burada. Hadi EyvAllah.

yanıt2
yanıt2
MALİ:

BU KADAR GÜCÜNE GİTTİYSE, SENDE ONA BAŞKA BİRİNİ BUL. KARAKTER FUKARASI. BAY BAY.

yanıt1
yanıt0
kullanilmis- modasi:

süleyman seba da baskan idi ormancida baskan aralarindaki fark edep

10
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

4 BÜYÜKLERİN İÇİNDE BAU BAŞKANDAN BAŞKASI HAKKINDA HOVARDA HABERLERİ ÇIKMIYOR. ÖRNEKJ OLMASI GEREKEN İNSANLARIN DÜŞTÜĞÜ DURUMLARA BAKIN.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

görun paralar nerde harcaniyor zavali besiktas beter olun

3
4
yanıtYanıtla
adına selam söyle:

Bak zavallı arkadaş şimdi yazacaklarımı iyi oku. Bu adam klübün parasını dışarıda karı kızla yese farkedilip içeri atılması beş dakikayı almaz. Tabi sen hala tom ve jerry izlediğin için bunları anlayamazsın. Ha ayrıcı Beşiktaşa zavallı derken bir Beşiktaşlı da senin aslında zavallı olduğunu kanıtlamış oldu. Hadi EyvAllah.

yanıt2
yanıt1
ÇARŞIUÇKURAKARŞI:

FİKO, HADİ JİMNASTİKSPORUDA BOŞ VER. AMA ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIK. KENDİ UÇKURUNU DÜŞÜNME. AYIPTIR. BU CAMİANINI BAŞKANLIĞI SANA BÜYÜK GELDİ. YARIN SENİN KIZLARADA SARKARLAR, İYİ OLMAZ FİKFİK

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title