Haberler

Fernandao, 650 Futbolcuyu Solladı

Güncelleme:

213 dakikaya 4 gol sığdıran Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, her 53.2 dakikada bir skoru değiştirmeyi başarıp, 650 futbolcuyu geride bıraktı.

Molde deplasmanında gol perdesini açan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao, performansı ile Avrupa Ligi'nin en sık gol atan ismi durumuna geldi. Celtic maçında iki gol birden atarak takımına beraberliği getiren, Ajax'a attığı tek golle galibiyetin mimarı olan Brezilyalı yıldız, Molde deplasmanında 1 gol ve 1 asistle zaferi getirdi. Fernandao, bu performansıyla Avrupa Ligi'nin en sık gol atan ismi durumuna geldi ve 650 futbolcuyu geride bıraktı.

650 FUTBOLCUYU PEŞİNE TAKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Avrupa Ligi maçlarında sadece 213 dakika görev yapmasına rağmen gruplarda 4 gol atan Sambacı, her 53,2 dakikada bir skoru değiştirmeyi başardı ve 450 dakikalık süreç içerisinde 150 dakikanın üzerine çıkmış 650 isim arasında da bu performansıyla ilk sıraya oturdu. En sık gol atan isim durumunda olan Fenerbahçeli futbolcuyu, Augburg'dan 281 dakikada 5 gol atan Raul Bobadilla takip ediyor. Fernandao, Avrupa Ligi elemelerinde Atromitos'a da 2 gol atmıştı.

REKORA KOŞUYOR

Fernandao, Avrupa'da 2 gol daha atması halinde, Fenerbahçe'nin bu kulvarda bir sezonda en fazla gol atan futbolcusu olacak... Avrupa kupalarında bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını 13 maçta 7 golle Dirk Kuyt elinde bulunduruyor. Sarılacivertliler, bu sezon Avrupa kupalarında 10 gol atarken bunların 6'sı Fernandao'dan geldi. Kanarya, Brezilyalı futbolcusunun gol attığı 7 maçı da kaybetmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Celtic Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

HELAL OLSUNMobil-ANDROID:

FENERBAHCE BU SENE UEFA SAMPİYONU AHADA İZLEYİN GÖRÜN

6
6
yanıtYanıtla
cıvcıv:

ahaha finalde tücrübe kazanır. galatasaray fenerin elinden bir kupa daha alır. sizde hala 6-0 ve kadıköy yenilmezliği ile avunursunuz. yaşasın mayıslar.

yanıt2
yanıt1
reis:

bu ülkede kutsal ittifaklar(6s-bjk-ts), ulusoylar, pareleller, olmasaydı. . yani gerçek adalet olsaydı. . . şampiyonluk sayıları. . . fb:29. . . . bjk:14. . . gs:11. . :ts:6 bursa:0. . . olurdu. . . hadi yalan deyin. . . gerçek dibine kadar böyledir. . . gs nin son 25 yılındaki tümşampiyonluklarda, ulusoyun, parelelin, kutsal ittfakın hakkı(parmağı) vardır. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title