Haberler

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 2020'ye dua ederek girdi

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan fenomen kasap Nusret Gökçe, 2020 yılına Dubai'de bir camide dua ederek girdi. Dua ederken çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Nusret'in paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren fenomen kasap Nusret Gökçe, yeni yıla Dubai'de bir camide dua ederek girdi.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI

Dua ederken çekilen fotoğrafını #saltbea ve #saltselfie etiketleriyle takipçilerinin beğenisine sunan Nusret'in söz konusu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. Fotoğrafa, ünlü DJ Khaled bin Abdul Khaled'in de yorum yapması dikkatlerden kaçmadı.

Fenomen kasap Nusret, 2020'ye dua ederek girdi

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 2020'ye dua ederek girdiNusret'in paylaşımını gören bir sosyal medya kullanıcısının verdiği tepki

KAZAĞINA KENDİ FOTOĞRAFINI BASTIRMIŞTI

Yılbaşı ruhuna bürünen Nusret Gökçe, geçtiğimiz hafta üzerinde kendi fotoğrafı olan bir yeni yıl kazağı giyerek "Bana reklam yapmadan açılış gününde binden fazla konuğa hizmet veren başka bir marka adı verin, ülkesi önemli değil. Bunu gerçekleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim" demişti.

15 ŞUBESİ 1 OTELİ VAR

36 yaşındaki sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin İstanbul'da 6 olmak üzere Ankara, Bodrum, Muğla, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Miami, New York ve Mykonos'da şubeleri bulunuyor. Nusret Gökçe'nin aynı zamanda İstanbul Maçka'da da bir oteli bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Dubai Haberler

500

Yorumlar (50)

Tarihçi:

Reklam yApmadan dükkanı doldurdun da reklam yApmadan da ibadet yapsaydın eyiydi..

29
0
yanıtYanıtla
Ahmet Sola:

vay o namaz kılanların haline. . . onlar gösteriş yaparlar. . . . MAUN SURESİ

25
0
yanıtYanıtla
DİKKAT:

ADAM ZATEN NAMAZ KILMIYOR DUA EDİYOR. . .

yanıt14
yanıt7
herşeyimiz bozuk:

Zan yapma belki müslümanlar olarak hristiyan gibi yaşamamıza reaksiyon göstermek için koymuştur ne biliyorsun kalbini mi okudun

yanıt1
yanıt4
Eylül:

Adam 24 saat içkili yerde çalışıyor kazancı içkiden bu nasıl bir reklam resmen dinle alay ediyor

18
3
yanıtYanıtla
M44:

Bende dua ederek girdim ama haber olmadı :)

10
3
yanıtYanıtla
ANTEPLİ VATANDAŞ:

Gösterişle yapılan ibadeti de Allah kabul eder mi bilemem. Rabbim inşallah kabul eder dee bence gereksiz olmuş. Dikkat çekmek amacıyla reklam gibi geldi bana.

9
2
yanıtYanıtla
asdas:

allah kabul etsin ülkedeki icraatsız boş laf yapanlara inat ülkedende başarılı insanların çıkabileceğini gösteren sayılı insanlardan birisisin, başarılarının devamını diliyorum ''no pain no gain''.

6
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

REKLAMLARI İZLEDİNİZ ARAPLAR DAHA FAZLA GELSİN DE LEŞ GİBİ ETLERİ YESİN DİYE

3
5
yanıtYanıtla
Yaşlı kurt:

TANIŞALIMMI BEBEĞİM.

yanıt2
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title