Haberler

Fenomen CZN Burak'ın restoranında başlayan kavgada bir garson hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sosyal medyada "CZN Burak" ismiyle tanınan fenomen Burak Özdemir'in sahibi olduğu restoranda garsonlar arasında çıkan kavga cinayetle bitti. Bir kişiyi öldürüp iki kişiyi yaralayan garsonun müebbet hapsi istendi.

Yaptığı yemeklerin videosunu paylaşarak sosyal medyada fenomen haline gelen "CZN Burak" lakaplı Muhammed Burak Özdemir'in Levent'teki restoranında garsonlar arasında tartışma çıktı. Servis açma sırasında gerilen garsonlar olay esnasında sakinleştirildi ancak kavga dışarı taşınca bir kişi hayatını kaybetti.

SERVİS AÇMA TARTIŞMA ÇIKTI

Sabah'ta yer alan habere göre: İşletmede garson olarak çalışan Zekeriya H. ve Mehmet G. arasında servis açma konusunda sözlü bir tartışma yaşandı. Mehmet G., iddiaya göre nargile yapan Suriye uyruklu Zekeriya H.'den servis açmasını istedi ancak Zekeriya H., arkadaşının isteğini yerine getirmeyince ikili arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. İki garson arasında çıkan kavga diğer çalışanlar tarafından yatıştırıldı.

TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Yaşanan tartışma sonrası siniri geçmeyen Zekeriya H., iddialara göre Mehmet G.'ye dışarıda bir yerde buluşmaya çağırdı. Gecenin geç saatlerinde restoranın yakınlarında buluşan ikili arasında yenide tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet G., belindeki silahı çıkartarak Zekeriya H.'ye 2 el ateş etti. Zekeriya H. olay yerinde hayatını kaybetti.

Fenomen CZN Burak'ın restoranında başlayan kavgada bir garson hayatını kaybetti

CZN BURAK KAVGAYI ÇALIŞANLARINDAN ÖĞRENDİ

Olay sonrası polisi arayarak işlediği cinayeti itiraf eden Mehmet G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesine başvurulan işletme sahibi Burak Özdemir ise her iki şansın da restoranında garson olarak çalıştığını, işletme içinde herhangi bir tartışmaya şahit olmadığını, kavgayı diğer çalışanlarından öğrendiğini söyledi.

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ

İddianamede Mehmet G.'nin Zekeriya H.'yi silahla ateş etmek suretiyle öldürdüğü, olay yerinden kaçtığı sırada da Mahmut H. ve Valid A.'yı çeşitli yerlerinden vurarak yaraladığı belirtildi. Zanlı hakkında,"Kasten öldürme", "Kasten adam öldürmeye teşebbüs", "Kasten yaralama", "Kasten yaralamaya teşebbüs" ve "Hakaret" suçları kapsamında müebbet hapsi istendi.

CZN BURAK KİMDİR?

Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. CZN Burak olan takma adıyla ünlenen Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray'ın sahibi bir Türk şef ve restoratördür. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, büyük porsiyonlarla yemek yaparak bunları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla ünlendi.

Kaynak: Magazin

Muhammed Burak Sosyal Medya kavga Haberler

500

Yorumlar (33)

öööjjööö:

lüks lokantaların aslı bu ucuz iş gücü fahiş fiyat. . .

65
8
yanıtYanıtla
as:

sizin gibilere sadece üzülüyorum. Bu haberden işçilerin maaşını nasıl çıkardın acaba?

yanıt3
yanıt3
Erol Mehmet YIldız:

Garson restoranda belinde silahla mı geziyor? Müşteri ile tartışsa müşteri ayvayı yedi demek ki.

54
12
yanıtYanıtla
yunus:

gece restauranttan sonra oldu olay.

yanıt2
yanıt4
OKUYUN:

HABERİ OKUMUYORSUNUZ Kİ. DIŞARIDA BULUŞMAYA ÇAĞIRMIŞ VE SİLAHLA GELMİŞ .

yanıt18
yanıt4
toplum mühendisi:

şu taksimdeki yerinde adam gibi bi yemek yiyeyim dedim menüdeki fiyatları görünce camdan çımaya çalıştım. araplar için farketmiyor tabi koca tepsiyi ortaya koyup elleriyle yallah diyerek yiyorlar. para da gani

10
3
yanıtYanıtla
SABIR:

Paran yoksa yemeğini evinde yersin kaldırım mühendisi. . Dünyanın her yerinde bu kural vardır. . Fakir fukara edebiyatı yapma burda!!!

yanıt3
yanıt6
arap sever:

araplar dünyanın en asil milletidir, tabbim arap milletini islamiyeti nasip etmiş.

yanıt0
yanıt1
onur:

vallahi adını ilk defa duydum fenomen meşhur falan demişler ama inanın tanımıyorum

6
2
yanıtYanıtla
Ayn:

Boş herifin teki zaten. . . Tanımaya gerek bile yok.

yanıt0
yanıt4
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title