Haberler

Fenerbahçe'ye "Şampiyonlar Ligi" Tadında Grup

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde elenerek Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Fenerbahçe, deyim yerindeyse "Şampiyonlar Ligi" grubuna düştü!

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. Sarı lacivertliler, tıpkı kendisi gibi Şampiyonlar Ligi'nden elenip Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Ajax, Celtic ve Molde ile eşleşti.

SHAKHTAR'A ELENNİP UEFA'YA KALDI

NTVSPOR'un haberine göre; Avrupa Ligi'ndeki 12 grup içinde tamamı Şampiyonlar Ligi'nden elenip gelen takımlardan oluşan tek grup A Grubu oldu. Fenerbahçe Avrupa mücadelesine Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde başlamış ancak Shakhtar Donetsk'e elenince Avrupa Ligi Play-Off Turu'na kalmıştı. Sarı lacivertliler, Atromitos'u eleyip adını Avrupa Ligi gruplarına yazdırmıştı.

AJAX, WIEN'E ELENDİ

Ajax, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde Rapid Wien'e 2-2'nin rövanşında kendi evinde 3-2 yenilip elenmişti. Hollanda ekibi Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Jablonec'i 1-0 ve 0-0 ile eleyip adını gruplara yazdırmıştı.

MALMÖ, CELTIC'I DEVİRDİ

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde Karabağ'ı 1-0 ve 00 ile eleyen Celtic, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Malmö'yü sahasında 3-2 yenmiş ama rövanşı 2-0 kaybedince Avrupa Ligi gruplarının yolunu tutmuştu.

MOLDE, ZAGREB'E BOYUN EĞDİ

Molde ise Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde Dinamo Zagreb ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak avantaj elde etmiş ama rakibiyle sahasında 3-3 berabere kalınca elenmişti. Norveç temsilcisi Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Standart Liege'i 2-0 yendiği ilk maçtan sonra deplasmanda 3-1 kaybetmesine rağmen turu geçip gruplara kalmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

objektif yorumcu:

Bu gurupta Feneri çizerler, tesbih gibi dizerler, paramparça ederler. . . . !!!

33
32
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Adriana Lima''nın bile aldatıldığı bu dünyada Seni harcarlar 7emerbahçeeee :)

34
14
yanıtYanıtla
ziganaMobil-ANDROID:

mdenin teknik direktoru : fenerbahce hakkinda bildigim tek sey sike yaptiklari...(bizde zaten avrupada baska basarilarini goremedik hocam:)

38
8
yanıtYanıtla
GS:

donekssede kolay demişlerdi bu takımlar şikecileri yer

28
11
yanıtYanıtla
ong bak:

kardeşim her takıma zor dieceksen futbolu bırak emekli ol fenerbahçe interi 1 0 chelseyi 2 1 sevillayı 3 2 yenmedimi şuan fenerdeki kadro avrupadaki hiç bir takımda yok

12
25
yanıtYanıtla
inanılmaz:

sen reali barçayı bilmiyon heralde daha.

yanıt2
yanıt1
X Mobil-ANDROID:

Fenere Bayern çıksa fener eler hiç elenir diyeni gormedim

19
15
yanıtYanıtla
MustafaMobil-IOS:

Konu Fenerbahçe olunca herkesin ağzı ishal oluyor nedense

18
11
yanıtYanıtla
O GS:

Hala şikecinin kim olduğunu anlamayıp çamur atanlar var. Her türlü çamur, şike Cincondan başka kimde var. Ülke futboluna büyükzarar veriyorlar. Sadece kendi çıkarı için.

12
16
yanıtYanıtla
KIRO:

EMERE BELEZ OGLU OLSAYDI BU GURUPTAN RAHAT CIKARDI GARANI

8
18
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title