Haberler

Fenerbahçe'ye Batshuayi'den kötü haber! Hedef PSG'nin golcüsü

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Chelsea'den kiralamak istediği Batshuayi'den kötü haber geldi. Belçikalı golcü Teknik Direktör Lampard ile yaptığı görüşme sonrasında takımda kalma kararı aldı. Sarı lacivertli ekip ise PSG'de yeteri kadar şans bulamayan Maxim Choupo-Moting için teklif yaptı.

Sarı-lacivertlilerin kiralamak istediği Chelsea'nin golcüsü Batshuayi, takımda kaldı. Lampard ile yaptığı son görüşmede Abraham ve Giroud'un ardından üçüncü forvet olmayı kabul eden Belçikalı golcü, Londra ekibinden ayrılma kararından vazgeçti.

Fenerbahçe'ye Batshuayi'den kötü haber! Hedef PSG'nin golcüsü

MAXIM CHOUPO-MOTING GÜNDEME GELDİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe gözünü Fransa'ya çevirdi. Paris Saint Germain'in Kamerunlu hücum oyuncusu Maxim Choupo-Moting yeniden sarı-lacivertlilerin gündemine alındı. 30 yaşındaki oyuncunun bedelsiz olarak kiralanması için daha önce Paris Saint Germain'e teklif sunulmuş ancak Fransızlar net yanıt vermemişti.

SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALAMA TEKLİFİ

Paris Saint Germain, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederse, Choupo-Moting'in maaşı sarı-lacivertliler tarafından ödenecek. Sözleşmeye satın alma opsiyonu da konulacak. Oyuncunun Neymar, Cavani ve Mbappe'nin arkasında yeterince şans bulamadığı için ayrılmak istediği kaydedildi.

İKİNCİ PAZARLIK!

Fenerbahçe, rafa kaldırdığı Başakşehir dosyasını önümüzdeki haftadan itibaren yeniden açacağı öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Olympiakos'a elenmesinin ardından Mahmut Tekdemir ve İrfancan Kahveci için yeniden girişimlerde bulunacak. Sarı lacivertli ekibin iki futbolcu için 7 milyon euroluk teklif yapması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Fenerbahçe Chelsea Maxim Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

alex:

Kale de Harun olduğu sürece Messi ve Ronaldoyu da getirseniz boş. Çünkü kaleye gelen her şut gol oluyor Harunun bir pozisyon bile kurtardığını gören var mı? Ama bunu ne yönetim ne de teknik heyet göremiyor.

7
0
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

Yeter artık alex haruna bir sana iki bıktık artık tamam annadık sende harun aşkı var çok seviyorsun belli ama altaya haksızlık yapma kalede altay var ..........

yanıt0
yanıt0
ARITMETIK SAZAN:

Allah askina, bu yildizlar hedefi olmayan, sadece kendi liginde oynayacak bir takima neden gitsin? Gidin 1-2 seneligine yasli oyuncu alin bari, onlar gelir. .

3
0
yanıtYanıtla
hakkı:

kusura bakmayın ama fenerin bi cacık alacağı yok. zaman geçiriyorlar işte.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title