Haberler

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği ve gösterdiği performansla göz dolduran Vedat Muriqi'yi 20 milyon euronun altında bir fiyata satmak istemiyor.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'dan 3,5 milyon euroya transfer ettiği Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi. Kosova'nın Çekya ile oynadığı maçta Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina scoutları başarılı golcüyü izlemeye gelmişti. Bu gelişmelerin üzerine Fenerbahçe Muriqi'yi 20 milyon euronun altında bir rakama satmama kararı aldı.

Fenerbahçe sezon başında Vedat Muriqi'yi Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon euro bedelle transfer etmişti. Kosovalı golcü, hazırlık dönemi, lig maçları ve milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Avrupa'nın devleri peşine düştü. Scoutlar onu adım adım takip etti.

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi

KANARYA HAREKETE GEÇTİ

Takvim'in haberine göre; Son olarak Kosova'nın Çekya ile oynadığı maçı izleyen scoutların bugünkü İngiltere maçında da Vedat Muriqi'yi mercek altına alacağı öğrenildi. F.Bahçe bu gelişmeler üzerine harekete geçti.

20 MİLYON EURO OLARAK BELİRLENDİ

F.Bahçe oyuncusunun değerini 20 milyon euro olarak belirledi. Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina 25 yaşındaki golcüyü transfer etmek için plan yapmaya başladı. Ama son söz F.Bahçe'nin.

HAYALİ AVRUPA

Vedat Muriç hemen hemen her fırsatta Avrupa hayalinin olduğunu dile getiriyor ancak Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamadan da takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Tottenham Kosova Haberler

500

Yorumlar (54)

ismini vermek istemeyen fenomen cerrah:

ne çirkin ve itici bir tip bu yaaa. . . . vedat muriqiymiş, ismi de gıcık. . . daha elit güzel isimli topçular almalılar jefferson, williams, van basten tarzında. . . böyle avrupanın gelişmemiş ülkelerinin abuk sabuk isimli topçularını istemiyoruz. . ben şimdi oğluma forma alacam, arkasında muriqi mi yazacak?

12
64
yanıtYanıtla
kolinsss:

ismi güzel olunca daha iyimi oynuyor?

yanıt9
yanıt1
kolpacı:

senin adın ne acaba doktormusun o da yalan, kesin ismin vahdettin, abdulmuttalip falandır:)

yanıt6
yanıt2
...:

Aaa beyinsizler cerrah olabiliyormuymuş :D

yanıt7
yanıt1
emre41:

şaka yapıyorsan komik, ciddi yazdıysan daha komik

yanıt6
yanıt1
fate:

İsmini vermek istemeyne cinconlu sözde fenomen cerrah daha uygun olurdu.

yanıt12
yanıt6
ö yeşil:

sen cerahmıydın vay hastalır haline

yanıt13
yanıt3
billur dural:

Hilkat Garibesi görüntülü bir futbolcu , bu tiple , benim 10 tane takımım osun kendisini birine almam tipi müsait değil . Birde o koca dilini çıkarıp milletin üstüne koşuyor küçük çocuklar korkar bundan insanı takımından soğutur , küçük çocuklar bundan korkup takım tutmazlar vallahi .

8
32
yanıtYanıtla
XD:

İşlevine bakacaksın :)

yanıt3
yanıt2
tfs:

cinconlu billur yazsan daha açıklayıcı olurdu

yanıt8
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title