Haberler

Fenerbahçe Oynadığı Bütün Derbilerde Geriden Geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe bu sezon oynadığı 4 derbi maçında da geriye düşmesine rağmen beraberliği yakaladı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe- Galatasaray mücadelesinde sarı-kırmızılılar Onyekuru ile öne geçerken, 10 kişi kalan Fenerbahçe Eljif ile beraberliği yakaladı. Sarı-lacivertliler bu sezon çıktığı dört derbide de geriye düşmesine rağmen eşitliği yakaladı.

Fenerbahçe- Galatasaray derbisi müthiş heyecana sahne olurken sarı-lacivertliler geriye düştüğü maçtan bir puanla ayrılmayı başardı. 45. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe 66. dakikada Onyekuru'nun golüyle 1-0 geriye düştü. Ev sahibi ekibe beraberliği getiren isim ise 71. dakikada Eljif Elmas oldu. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertliler bu sezon çıktığı dördüncü derbide de geriye düşmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Süper Lig'in 6. haftasında Beşijtaş'ı konuk eden Fenerbahçe ilk yarıda Babel'in golüyle geriye düşmüş ve ikinci yarıda Ayew ile eşitliği yakalamıştı. 11. haftada Galatasaray'a konuk olan sarı-lacivertliler bu maçta da 2-0 geriye düşmesine karşın Valbuena ve Jailson'un golleriyle beraberliği kurtarmıştı. 23. haftada oynanan Beşiktaş karşılaşmasında ise sarı-lacivertliler müthiş bir geri dönüş yaptı. Fenerbahçe ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçtan Zajc, Sadık ve Hasan Ali'nin golleriyle 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Bu sezonun son derbisine sahasında Galatasaray'a karşı çıkan Ersun Yanal'ın ekibi ezeli rakibi karşısında 10 kişi kalmasına rağmen beraberliği kurtardı. 66. dakikada geriye düşen sarı-lacivertliler Eljif Elmas'ın 71. dakikadaki golüyle bu sezon dördüncü derbisinden de 1 puanla ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

tokatçı:

tam tersi durum olsaydı fener cinconu ezer geçerdi. hala 1 faulle maç puan kaybettiklerini sanıyorlar. bende buna tutuluyorum aga

10
0
yanıtYanıtla
Tık tık:

Fenerbahçe kendi evinde yenilmedim diye seviniyor, utanç verici.

2
5
yanıtYanıtla
Tık tık:

Biri bizi kandırıyor beyler yıllardır Şampiyon olamadık. Avrupa fos zaten. Olsun galatasaray 20 yıldır bizi yenemiyor bu nedir yaa

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HEKEM GETİRDİ

0
5
yanıtYanıtla
faulden ofsayttan taç gol atan takım:

hakemler geri getirdi bırakın bu yalan işleri

1
0
yanıtYanıtla
seneye küme düşecek takımın başkanı olur:

Geriden gelmeye fazla alıştıkları belli sezon bitiyor düşme hattından kurtulamadılar.

0
1
yanıtYanıtla
hatıramız büyük kadıköyde:

isterse 1000 yıl hakemler sayseinde yenmeyelim orada o kupayı kaldırdık ya offf arkadaş. Yöneticileri bile hala unutamamış. Fb liler zaten hala şoktalar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title