Haberler

Fenerbahçe'nin Kolarov planı hazır! En geç temmuz ayında imzalar atılacak

Güncelleme:

Sezon başında Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için çok uğraştığı Kolarov kulübünde kalmış ve transfer gerçekleşmemişti. Yıldız isim için devre arasında girişimler başlayacak.

Aleksandar Kolarov eğer bunu kabul ederse, transferi ocak ayında bitirmek için Roma ile de bir görüşme gerçekleştirilecek. İtalyan takımı oyuncuyu bırakmazsa, Fenerbahçe temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere Sırp sol bek ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza atıp, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirmiş olacak.

VISSEL KOBE'Yİ KABUL ETMEDİ

Kadrosunda İniesta, Vermaelen, Podolski, David Villa gibi ünlü isimleri bulunduran Japon ekibi Vissel Kobe, Aleksandar Kolarov'a da teklif yaptı. Ancak Sırp yıldızın eşi Vesna, Japonya'ya gitmeyi kesinlikle istemediği için başarılı oyuncu görüşme bile yapmadan teklifi geri çevirdi.

Vesna, eşinin Avrupa'da kariyerine devam etmesini istiyor. Kolarov da yaptığı son açıklamada, ülkesi Sırbistan'a döneceği iddialarını yalanlayıp, "Avrupa'da, üst düzey bir takımda kariyerimi noktalayacağım" demişti.

Fenerbahçe'nin Kolarov planı hazır! En geç temmuz ayında imzalar atılacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aleksandar Kolarov Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (6)

...:

Ya kardeşim bırakın artık şu sevdayı. . Klüplerimize en çok zararı veren spor basınımız ne yazıkki. . Yazacak bişey bulamayıp çevirip çevirip aynı haberler. . Adam 35 yaşına gelmiş. . Tamam madem yazıcaksınız başka oyuncular yazın milletin kanını emmekten duygularını sömürmekten vazgeçin. . Elimde yetki olsun spor medyasının tamamını kapatırım ülkede. .

9
1
yanıtYanıtla
UGUR:

BENCE EMEKLİ OLUNCA İMZA ATSIN

3
0
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Bütün taraftarlar, GS, BJK, FB, TS. . farketmez, hepsi genç topçular isterken, neden kulüp yöneticileri hala posası kalmışları almak isterler anlamış değilim.

2
0
yanıtYanıtla
NODUL:

36 YAŞINDAKİ GENCECİK OYUNCU SENEYE FENERE HA. . ULAN ADAMLA DALGAMI GEÇİYORSUNUZ

1
0
yanıtYanıtla
YORUMCU:

GEREK YOK

1
0
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

BU SAATTEN SONRA BU ADAMDAN BİR CACIK OLMAZ, BOŞA ZAMAN, BOŞA PARA . . . . VAZGEÇİN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title