Haberler

Fenerbahçe'nin En Değerli İsmi Moses

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Chelsea'den devre arasında kiraladığı Moses, 4 milyon euroluk kayba rağmen 14 milyon euro ile sarı lacivertli ekibin en değerli ismi oldu.

Futbol dünyasının piyasa değerinin nabzını tutan transfermarkt, Fenerbahçe'li futbolcu Victor Moses'in piyasa değerini güncelledi. Fenerbahçe'ye devre arasında transfer olan Moses'in değeri 18 milyon Euro'dan 14 milyon Euro'ya düşse de, Nijeryalı oyuncu Süper Lig'in en değerli ismi olma unvanını korudu.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Victor Moses'in piyasa değerinde güncelleme yapıldı. Devre arasında Fenerbahce'nin Chelsea'den kiraladığı Moses, 18 milyon Euro'luk piyasa değeriyle Süper Lig'de zirveye oturmuştu. Nijeryalı futbolcunun değeri 4 milyon Euro düştü ve 14 milyon Euro olarak güncellendi. Ancak buna rağmen Moses Süper Lig'deki en değerli isim olma unvanını sürdürdü. Fenerbahçe'de Moses'i kadroya giremeyen Slimani takip etti. Sezon başından bu yana kaçırdığı gollerle taraftara saç baş yolduran ve Ersun Yanal'ın göreve gelmesinin ardından kadroya giremeyen Islam Slimani'nin değeri ise 10 milyon Euro.

Fenerbahçe'nin En Değerli İsmi Moses

EN DEĞERLİ YERLİ TOLGAY ARSLAN!

Fenerbahçe'de piyasa değeri olarak Moses ve Slimani'nin ardından Ayew geldi. Kiralık olarak forma giyen Ayew'in piyasa değeri ise 9 milyon Euro. Sarı-lacivertli ekipte en değerli oyuncu olarak ilk 3 sırada yer alan futbolcuların hepsinin kiralık olması ise dikkatlerden kaçmadı. Yerli isimlere bakıldığında ise en değerli futbolcunun devre arasında Beşiktaş'tan kadroya dahil edilen Tolgay Arslan oldu. Moses gibi piyasa güncellemesi yapılan yıldız oyuncunun değeri 5 milyon Euro'dan 3 milyon 750 bin Euro'ya gerilese de, Tolgay takımdaki en değerli yerli oyuncu oldu. (İHA)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

gökhan:

tam bir halı saha topçusu tolgay şükürler olsun kurtulduk . .

10
16
yanıtYanıtla
salih:

Gidene çamur atmak kolay :) seni kamil seni =))

yanıt0
yanıt0
:

FENERDEN SENEYEDE BİŞEY OLMAZ . BOŞUNA UMUTLANMAYIN . TAKIMI KOMPLE DEĞİŞMEK GEREK . FAKAT BU İMKANSIZ . ÖYLE 5-6 OYUNCUDA KURTARMAZ FENERİ .

3
1
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

Hiç kurtulamazlar inşallah hep öyle kalsınlar

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Mal lan bu Oğuzhan Tolgay Atiba Yaparsanız Sıkıntı Olursunuz. Tolgay Dorukhan Ljajic Olsaydı Mükemmel Orta Saha Kalitesi Olacaktı.

0
1
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

Fenerde iyi birşey mi vardı haaaahaaaa ben göremedim de

0
0
yanıtYanıtla
UZAYLI:

ÇARE MOSES

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title