Haberler

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'den Gael Clichy'i istedi!

Güncelleme:

Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in deneyimli sol beki Gael Clichy için transfer teklifinde bulundu.

Fenerbahçe, transfer sezonunun son gününde atağa kalktı. Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu.

Haber Global'in haberine göre Fenerbahçe, Fransız sol bek Gael Clichy için Medipol Başakşehir'in kapısını çaldı. Sarı lacivertli takım, Teknik Direktör Okan Buruk'un kararını bekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

Hayaller Falcao Lemina Andone Seri Nzonzi Hayatlar Muriqi Deniz Türüç Kruse CLİCHY :D

17
27
yanıtYanıtla
TESPİT:

A ha Ha hA

yanıt2
yanıt8
fenerli:

hayaller dediğin andone falcaonun yedeği olmaktan baska halta yaramicak lanet olsun öyle hayale biz muriqi gerçeğiyle yasarız siz de acısını çekersiniz yaranız agır ne de olsa. seri dediğin gerçekten HAYAL kırıklıgı keko ilk macında kırmızı yedi anca öyle bi kekoluk yakısırdı öyle hayalim olacagına kruse gibi gol atan-asist yapan katkı veren gerçeğim olsun;)falcao hayalimiz olmadı çünkü önündeki as adam bizim 2-3 sene önce gerçeğimizdi siz çok geç yaşıyorsunuz hayatı aslanım. türüç de yaranız var

yanıt24
yanıt7
fenerlihalit:

fenerli arkadas iyi yazmis ben andone denileni ilk defa duyuyorum nasil oyuncuysa artik. . . . seriyide önceden duymadim. . . bakalim o cok övdügünüz falcao ne yapacak sizde. . . diagne bile size gol atar brüggede :))

yanıt6
yanıt0
FENERE PARAYLA GS YE BEDAVAYA:

Okan Başakşehirde bu sene Buruk, fanatik cinconlu olduğu için clichyi 34 yaşında olsa bile 3-4 milyon € ya kakalamaya çalışacaktır düşman olduğu Fenere. Yani bu transfer de yatar. Nasıl İrfan can için 7 milyon € istediler. Bunu da düşük fiyata bırakmaz Fanatik cinconlu okan buruk ve göksel gümüşdağ.

10
9
yanıtYanıtla
HE LA:

FENEVE BEDAVA VERECEKLER DEMI TARLA SURUCULER

yanıt4
yanıt4
ezik bahce:

o yüzden Mevlüt Erdinç i gs 500bin ero fenere bedava verdi Başakşehir

yanıt8
yanıt2
hakkı:

muriç in neyi varmış. bizim ligdeki her teknik adam ister

9
2
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Yumurta kapıya gelmiş gıdakta gıdak. . .

7
3
yanıtYanıtla
Seloooo:

Hayallerden birisinde embaye cagne

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title