Haberler

Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor maçının ardından - Ersun Yanal

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 9. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u 5-1 yendikleri maçla ilgili, "Tam takım olduğumuzda taraftarlarımıza neler yapabileceğimizi gösterdiğimiz bir maç oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 9. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u 5-1 yendikleri maçla ilgili, "Tam takım olduğumuzda taraftarlarımıza neler yapabileceğimizi gösterdiğimiz bir maç oldu." dedi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ersun Yanal, kanat oyuncularının takıma katılmasının oyunlarını etkilediğini vurgulayarak, "Tam takım olduğumuzda taraftarlarımıza neler yapabileceğimizi gösterdiğimiz bir maç oldu. Özellikle kanat oyucularımızın oyuna katkısıyla koştuğumuz yolda daha iyi gideceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarlarına bu yolda umut verdiğimizi düşünüyorum. Takımımız tamamlandığında daha iyi performans vereceğimizin en azından mesajını verdik. Bu yolda bu mesajı güçlendirerek devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İttifak Holding Konyaspor'un Türkiye'de kapalı savunmayı en iyi yapan takımlardan biri olduğunu anlatan Yanal, "Disiplinlerinden dolayı bu sertliği uzun süre devam ettiren bir takım. Sezon başından bu yana eksik devam ettik. Birçok oyuncumuzu kullanamadık. Onlar döndükçe daha farklı oyunlar ortaya çıkacağının mesajını verdik. Rodrigues bunlardan birisi. Yaklaşık 6 maç kanat ve beklerimiz yoktu. Onlar katıldıkça ve performansları arttıkça alternatiflerimiz artıyor. Bugün sevindirici olarak farklı oyuncularımızın skora katkısıydı. Pozisyon da vermdik. Pozisyon vermediğimizde takımımızın çok daha kendine özgüveni olacaktır. Özetle henüz koşmasak da yürüdüğümüzün ayak sesleri en azından oyuncularımızın performasıyla ortaya çıkmış oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon ilk golünü atan futbolcusu Ozan Tufan'ı da öven Ersun Yanal, "Ozan Tufan, Türk futbolu için çok önemli bir karakter. Şu anda çok profesyonelce bir süreci yönetiyor. Ozan bizim camiamız, takımımız için önemli bir oyuncu oldu. Kaybetmiş olduğu senelerin önüne geçecek. Milli takım için de önemli bir karakter oldu." diye konuştu.

Sezon başından bu yana yaşadıkları sakatlık sorunlarına da vurgu yapan Yanal, "Sakatlıklar, tuhaf sakatlıklardı. 30 senedir bu işin içindeyim rastlamadığım sakatlıkarla karşı karşıya kaldım. Oyuncularımız daha performanlarının belli noktasındalar. Dediğim gibi biz bugün Fenerbahçe'nin kanatları geldiğinde, takım bütün olduğunda ayak seslerini hissettirdik." şeklinde konuştu.

Her oyuncusuna şans geleceğini aktaran Yanal, taraftara da değinerek, "Taraftarımızın istediği mücadele vardı. Onlar da oyunu taçlandırıyor. Taraftarlarımız bizi nereye çağırırsa biz oraya koşarız." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

İttifak Holding Ersun Yanal Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title