Haberler

Fenerbahçe Beko, Kirolbet Baskonia'yı 87-80 yendi!

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 2019-20 sezonu üçüncü hafta maçında Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 87-80 yenerken, de Colo 39 sayıyla EuroLeague kariyer rekorunu kırdı. Karşılaşmaya deplasman ekibi daha iyi başladı. Baskonia, Shengelia'nın etkili oyunuyla ilk dört dakikayı 9-6 önde geçti. Hücumda top kayıplarına devam eden Fenerbahçe, Nando de Colo'dan bulduğu üç sayılık basketle son üç dakikaya 2 sayı geride girdi: 11-13. Periyodun geri kalan bölümünde de de Colo ile sayılar bulan ev sahibi ekip, savunmada Shields'ı durduramayınca, ilk periyot 22-22 eşitlikle sona erdi.

FENERBAHÇE, İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

İkinci periyoda iki ekip de karşılıklı sayılarla başlarken periyodun bitimine 7 dakika dakika kala eşitlik devam etti: 26-26. Bu dakikadan sonra iki takım da skor üretme konusunda sıkıntı çekerken Fenerbahçe, Gigi Datome'den bulduğu üç sayılık basket ile üç dakika kala tekrar eşitliği sağladı ve Baskonia'ya molayı aldırdı: 31-31. Moladan da etkili dönen Fenerbahçe Beko, de Colo'dan bulduğu dört sayıyla son iki dakikaya önde girdi: 35-31. Kalan süreçte de iki takım karşılıklı sayılar bulurken, Fenerbahçe Beko soyunma odasına 39-36 önde girdi.

Fenerbahçe Beko, Kirolbet Baskonia'yı 87-80 yendi!

BASKONİA 3. ÇEYREKTE EŞİTLİĞİ YAKALADI

Üçüncü çeyreğe iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken periyodun bitimine 6: 16 kala Vesely'nin sportmenlik dışı faulü sonrasında Shengelia'nın iki serbest atışı sayıya çevirmesiyle Baskonia, eşitliği yakaladı: 46-46. Bu dakikadan sonra oyunda tekrar üstünlüğü ele geçiren Fenerbahçe, de Colo'dan bulduğu sayılarla farkı 6'ya çıkardı: 55-49. Periyodun geri kalan bölümünde de skor üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertli ekip, karar periyoduna 63-58 önde girdi.

Fenerbahçe Beko, Kirolbet Baskonia'yı 87-80 yendi!

SON ÇEYREKTE FARK ÇİFT HANELERE ÇIKTI

Son periyoda deplasman ekibi daha iyi başlasa da Fenerbahçe Beko, üst üste Kalinic ve Ali Muhammed'den bulduğu üçlüklerle farkı 7'ye çıkardı ve Baskonia'ya molayı aldırdı: 69-62. Fenerbahçe Beko, 3: 44 kala Nikola Kalinic'ten bulduğu basketle farkı ilk defa çift haneye çıkardı: 79-68. Kalan sürede rakibinin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Fenerbahçe Beko, karşılaşmadan 87-80 galip ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Melih Mahmutoğlu Ali Muhammed Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Ezik fenev:

Fenerbahçe is a EuroCup team lol

1
6
yanıtYanıtla
1234:

Ezik oç

yanıt5
yanıt1
ziyaa:

Fenerbahçe bu sezon final eight''i zor görür.

3
2
yanıtYanıtla
aliiii:

geçen sezonki yorumum. . . . . . en çok süre alan kaliniç fenerin oyuncusu değil değil. . böyle bireysel yeteneklerle maçı kazanabliriz ama bu kadro ile başarı çok zor. . kostas formsuz datome bitik kaliniç ahmet anca bu kadar. . . yetersiz. . . de colo nun yanına mutlaka iyi 2 adam

4
1
yanıtYanıtla
kartal:

fener bu sene iyi değil udoh tan sonra yararlı bir pivot bulamadılar. vesely sakatlıktan geldi eski performansını bulabilecek mi takım oyunu yerine de colonun eline bakan bir takım oldu

3
0
yanıtYanıtla
kartal:

ben ce zalgrisin trasferlerini kim yapıyorsa o adamı takıma almak lazım. her sene yeni oyuncular bulup gösterdikelri performans sonrası başka takımlara giden yıldızlar çıkarıyorlar. düşük bütçe iel kendi sahalarında çok tehlikeliler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title