Haberler

Fener Ol için atılan SMS 1,6 milyonu geçti

Güncelleme:

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün mali açıdan rahatlamak amacıyla 4 Nisan 2019'da hayata geçirdiği ve bir yıl sürecek olan 'Fener Ol' kampanyasında katılımcı sayısı kampanya kapsamında özel bir etkinlik olan WinWin'in de etkisiyle ciddi rakamlara ulaştı. Fenerbahçe taraftarlarının 7'den 70'e bir seferberlik içinde hareket ederek, büyük bir fedakarlıkla destek verdiği Fener Ol'da iki buçuk ay geride kalırken, SMS sayısı 1 milyon 640 bini geçti ve kampanya kapsamında yapılan katkı ise 150 milyon TL'ye yaklaştı.

WiNWiN'DE BİRLİK VE BERABERLİĞİN TARİHİ YAZILDI

Dünya üzerinde hiç denenmemiş bir kitlesel kaynak oluşturma çalışması Fener Ol'un kapsamında özel bir proje olan WinWin etkinliği Fenerbahçe taraftarlarının eşsiz bir birlik ve beraberlik göstermesini sağladı. Tüm sezon Fenerbahçe'ye desteğini göstererek sezon formalarını alan taraftarlar, WinWin özel etkinliğinde 125 binden fazla forma ile kampanyaya katkıda bulundu.

Fener Ol için atılan SMS 1,6 milyonu geçti

WinWin projesinin sonunda noter huzurunda düzenlenen çekilişle SMS atan taraftarlar arasından 5 ev, 20 araba sahiplerini bulacak. Talihliler arasından sadece bir SMS atan taraftarlar da ev ve araba gibi büyük ödüllerden birini kazanmayı başardı. WinWin kapsamında verilecek 5 bin hediyeyi kazanan isimler 29 Haziran'da Fenerbahçe web sitesi ve sosyal medya hesaplarından açıklanacak.

'FENER OL' 1 YIL SÜRECEK

Fener Ol kapsamında gerçekleşen ve 12 Mayıs tarihinde başlayan 'WinWin' etkinliği 22 Haziran'da sona erdi. Bir yıl boyunca devam edecek olan Fener Ol kampanyası kapsamında önümüzdeki dönemde farklı pek çok etkinlik hayata geçirilerek, taraftarların kampanyaya katılımının ve desteğinin sağlanması amaçlanıyor. Yasal kurallara dayalı olarak bir yıl için planlanan kampanya, gerekli halde bir yıl daha uzatılma hakkına sahip.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (39)

MALUM KEMAL:

dilenci fenev.

12
7
yanıtYanıtla
10 Tl ye Bileklik Var:

10 Tl ye sattığınız bilekleri unutmadın herhalde.

yanıt3
yanıt0
ANKARALI FATİH:

YAZIKLAR OLSUN. . . . . . VATANIN BİRLİĞİNDE BERABERLİĞİNDE DEVLETİN MİLLETİN MENFAATİNDE , ŞEHİTLERİMİZDE, POLİSLERİMİZDE, GARİPLERİMİZDE, FAKİRLERİMİZDE, RAMAZANDA, KURBANDA VS. VS. HİÇBİR YERDE BULUNMAMIŞ İNSAN TOPLULUĞU KALKMIŞ BAŞKANLARINA PARA TOPLUYOR VE GARİBANLARIDA KULLANIYORLAR TIPKI BU İMAMOĞLUNU PARLATTIKLARI GİBİ BİRŞEY . . . BU YAPTIKLARINIZ VE YAPMADIKLARINIZ ELBET SORULUR. . . . .

9
6
yanıtYanıtla
asd:

nerden biliyosun lan fakirlere yardım etmediklerini. herkes senin gibi duyarcı sahtekar değil

yanıt0
yanıt2
KSK li MESUT:

Conconlar hemen atlamışlar buraya, hav lamayın burada conconlar haydeeee kendi çöplüğünüze haydeeee...

6
8
yanıtYanıtla
MESUT SAVAR:

Ptt seviyesindeki takımlarla uğraşmıyoruz zaten

yanıt2
yanıt2
haha:

o yüzden mi cevap yazıyosun mesut malı

yanıt0
yanıt1
KSK li MESUT:

Tasmasından kurtulan conconlar nasılda atlamışlar buraya ama...

6
6
yanıtYanıtla
ksk li mestan:

gelde buna laf anlat şimdi, Allah bilir asgari ücretle çalışıp fener yazıp 1907 ye kısa mesaj da atmıştır bu . . .

yanıt3
yanıt2
12354:

KSK Lİ MESTAN Seni almayan aklın bu işler ermez

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title