Haberler

Babası Talat Terim'in ölüm yıl dönümünde, Fatih Terim ve annesi gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen yıl 94 yaşında vefat eden babası Talat Terim'in kabri başında gözyaşlarını tutamadı.

Fatih Terim'in babası Talat Terim, ölümünün 1. yılında Adana'daki kabri başında anıldı. Adana Asri Mezarlığı'nda mevlit okutulurken Fatih Terim, annesi Nuriye Terim ve eşi Fulya Terim ile birbirine sarılarak ağladı. Terim'im kızı Buse Terim Bahçekapılı'nın da mevlit sırasında gözyaşı döktüğü görüldü.

Babası Talat Terim'in ölüm yıl dönümünde, Fatih Terim ve annesi gözyaşlarını tutamadı

Mevlide Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile Teknik Direktör Uğur Tütüneker'in yanı sıra aile yakınları katıldı.

Babası Talat Terim'in ölüm yıl dönümünde, Fatih Terim ve annesi gözyaşlarını tutamadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (30)

MEMET33:

DÜN AKŞAM 40 MİLYON GALATASARAY TARAFTARINI ÜZDÜĞÜN KADAR DEĞİLDİR ZAR.

10
25
yanıtYanıtla
FB 42:

Sapla samanı karıştırma o konu başka bu konu başka işin içinde ANNE BABA olursa sevmesende saygı duymayı bilmelidir insan işte ozaman insandır

yanıt15
yanıt2
Memleketim:

Bu cakma imparatorun acisi bir yil sonra vuruyor galiba. Babasi öldü ikinci günü maca cikti. Ve bizde bu sahte üzülmeye inananacaz. Bir gram üzüntü varsa cakma imparatorda kellemi keserim.

13
8
yanıtYanıtla
Bilge:

Sayın terim artık futbolu bırakmalı ve sag eline bir baston sol eline bir tesbih alıp caminin tutmalı ve bundan sonraki hayatında cenneti kazanmak için camiden hiç çıkmamalıdır.

12
6
yanıtYanıtla
F.D:

SİZ ÖYLEMİ YAPIYORSUNUZ

yanıt1
yanıt4
MEMET33:

BIRAK SENE-İ DEVRİYESİNİ, BEN BABAMIN ÖLDÜĞÜ AKŞAM FENERİ NECATİNİN GOLÜYLE 1-0 YENMİŞTİK VALLA BANA O GALİBİYET BABA ACISINI UNUTTURDU, SABAHA KADAR UYUYAMADIM SEBEBİ İSE BABAMIMI KAYBEDİP ÜZÜLDÜM YOKSA FENERİ Mİ YENDİK SEVİNDİM, HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM O DUYGUYU.

1
16
yanıtYanıtla
KENAN:

Hayırlı evlat, 3ezik sende.

yanıt3
yanıt0
...............:

SENİN GİBİ YAŞAYANLAR UMARIM SİZİNDE ARKANIZDAN ÜZÜLECEK MAÇ DÜŞÜNECEK HATTA DÜŞÜNCE BİR TEKME VURACAK EVLATLARINIZ OLUR PES DOĞRUSU

yanıt10
yanıt2
Kenan:

SENİN GİBİ EVLAT OLMAZ OLSUN PROVOKATÖR NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİL

yanıt1
yanıt0
kibirtor:

yenilgiyi ve basarisizliklari kamufüle etmenin yolunu bulmus duygu sömürüsü , ego kibir . pirim

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title