Haberler

Fatih Terim, Nagatomo, Emre Taşdemir ve Jimmy Durmaz'ı Denizlispor maçının kadrosuna almadı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yuto Nagatomo, Emre Taşdemir ve Jimmy Durmaz'ı Denizlispor maçının kadrosuna dahil etmedi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak olan futbolcular için de yavaş yavaş ilk sinyaller verilmeye başlandı.

Yabancı kontenjanını açmak ve kadrosunu daraltarak maaş bütçesi yaratmak için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Jimmey Durmaz, Emre Taşdemir ve Yuto Nagatomo'nun başka bir takıma transferi için tüm opsiyonları değerlendirmeye başladı.

3 İSME DE TEKLİF VAR

Fatih Terim tarafından da sezonun ikinci yarısında kadroda düşünülmeyen Emre Taşdemir, Yuto Nagatomo ve Jimmy Durmaz Denizlispor maçının da kadrosuna alınmadı.

Jimmy Durmaz ile Konyaspor, Kasımpaşa, Denizlispor ve Kayserispor ilgilenirken; Emre Taşdemir ile Kayserispor, Yuto Nagatomo ile Bologna yakın temas kurmuş durumda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Taşdemir Jimmy Durmaz Denizlispor Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Orhan H.AYDIN:

''''Terim neşteri vurdu'''' haberi kadar okuru aptal yerine koyan bir haber yoktur herhalde. Sözde Terim''i yüceltecek bir haber yapılmak istenmiş!? Sahada rakip takımın oyunclarını dövdüren , kebapçı basıp rajon kesen, kafası futbol topundan başka bir şeye basmayan; ağzını burnunu, ellerini, kollarını aynı anda oynatarak konuşan tipin böylesi yalanlarla cilalanabileceğini düşünen spor muhabirinin zeka düzeyi Terim''inkiyle aynı olmalı. İftahar edebilir.

11
7
yanıtYanıtla
UMUT:

JIMMY NE ZAMAN KADROYA GIRDIKI KADRO DISI KALSN :d

12
2
yanıtYanıtla
Eski GS li:

Habere Bak Nesteri vurmus Büyük olay zaten oynamayan Yedek olarak alainan adamlar Bu Bizim Basin Bizim Futboldan Daha Kötü. Yalan Haber, Bulus Haber falaaan filan Basarilar

8
3
yanıtYanıtla
misafir:

AH BİR DE KENDİNE VURSA GS''YE YAPACAĞI EN BÜYÜK İYİLİK OLUR.

0
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Birde kendisine neşter vursa...

0
1
yanıtYanıtla
ultra multra gs ms:

Terim teknik direktörlükten sonra genel cerrahlık yapacağı için elini alıştırıyor olmalı her hafta neşteri elinden düşürmüyor .

0
0
yanıtYanıtla
Uni g.saray:

Bu sezon terim gider. Denizliye bile fark atamadık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title