Haberler

Fatih Terim, sosyal medyada kendisine hakaret eden taraftara dava açti

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiği iddia edilen kişiye 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sosyal medya hesabı Twitter'dan hakaret ettiği iddia edilen Tamer Samet Ş. hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Tamer Samet Ş'nin, 4 Mayıs 2019 tarihinde Fatih Terim'e sosyal medya hesabı Twitter üzerinden hakaret ettiği belirtildi. Fatih Terim'in şikayeti üzerine yapılan soruşturmada, şüpheli Tamer Samet Ş'nin ifadesinde şikayete konu sözleri kendisinin bir anlık öfkeyle yazdığını ve pişman olduğunu söylediğine yer verildi.

2 YIL HAPSİ İSTENİYOR

"Hakaret" suçunun uzlaşmaya tabi suçlardan olması nedeniyle dosyanın uzlaştırmacıya verildiği, ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığından şüpheli hakkında "Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. İddianameyi kabul eden İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesi, taraflara davetiye gönderdi. İlk duruşma,11 Haziran'da yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sosyal Medya Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (16)

ha:

belhanda taraftara küfür ederken neredeydin

33
14
yanıtYanıtla
YourFATHER Fatih Terim:

ee Ligin sefirine küfür edersen silivrinin soğuk odalarına düşmeye hazırsın demektir :)

26
20
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

peki

yanıt4
yanıt15
Cincon avrupa:

Her sene uafa kupası aloyoz. Fatih avrupa kralı

yanıt0
yanıt1
ANKARA:

SEVMEYE BİLİRSİN AMA KÜFÜR EDEMEZSİN

24
13
yanıtYanıtla
Rft:

Ne oldu yemedimi?? klavye delikanlisi.

21
12
yanıtYanıtla
RFT:

şüpheli Tamer Samet Ş''nin ifadesinde şikayete konu sözleri kendisinin bir anlık öfkeyle yazdığını ve pişman olduğunu söylediğine yer verildi.

yanıt5
yanıt4
AYIPTIR YA:

Bu küfür nedir Arkadaş ya Milletin ağzın da sakız olmuş.

25
1
yanıtYanıtla
döner:

keser döner sap döner

12
10
yanıtYanıtla
imparator vs belhanda:

hocaya başkana vb. herhangi bi insana vb. küfür hakaret edilmez ayıptır. virüs gibi bulaştı ruh hastaları sardı dört bi yanı

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title