Haberler

Fatih Terim'den göndermeli paylaşım: Zorlu geçen bir sezonu adalet arayarak bitiyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kişisel Twitter hesabından göndermeli bir paylaşımda bulundu. Terim, "Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medyadan göndermeli bir mesaj paylaştı. Daha önce attığı "Zorlu" tweeti ile çok konuşulan Terim, Twitter hesabından, "Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı..." paylaşımında bulundu.

Fatih Terim'den göndermeli paylaşım: Zorlu geçen bir sezonu adalet arayarak bitiyoruz

Terim'in tweeti Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları sonrası atması dikkat çekti.

GALATASARAY PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Öte yandan TFF Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ında aralarında olduğu 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in 29. haftasında oynanan müsabakalarda yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor ve MKE Ankaragücü'nün PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (58)

mustafa:

geçen senede aynı sözleri duymuş ve gs şampiyon olmuştu dmekki bu organizasyonu siz yapıyorsunuz

26
10
yanıtYanıtla
imparator:

mal geçen sene ligin başlarına bak birazcık beynin varsa anlarsın

yanıt10
yanıt14
burak:

imparotorun karısı sen ilk önce tarafsız bak ondan sonra konuş

yanıt3
yanıt4
Rıdvan:

Organizasyon kısmında üzerimize tanımam uğra istersen kudur :):):)

yanıt2
yanıt2
imparator:

kimin imparatorun altında olduğu belidir

yanıt3
yanıt4
gsli:

he he o dediğinden palabıyık ve gükselin çocukları

yanıt3
yanıt3
fenerlibahçeli34:

Ne güzel. . Başarısız olunca ''mazeretler'' hazır. Yahu ortada Fenerbahçe yok, hala neler söylüyor. Zaten amaç başarısızlığa bahane bulmak. T. Spor B. Şehir başkanını suçlar, G. Saray Zorlu diye tutturdu. İşler kendi istedikleri gibi gitmeyince vurun abalıya! Ya git Allasen önce oynadığın futbola bak.

30
4
yanıtYanıtla
GS''li 16:

başakşehir maçını izledin mi bu yorumu yapıyorsun kaleci yok defans yok forvet yok adam fenerbahçeden bahsetmiyor yapılanmadan bahsediyor bunu anlamayarak yorum yapma bari

yanıt2
yanıt8
Rıdvan:

Fenerbahçe ligde miydi ? Ligde ise kaçıncı sırada ? Başkanınız kim ? Teknik direktörünüz kim ? Siz kimsiniz ? Yaa gidin kendi çöplüğünüzü temizleyin gelip burada boş boş konuşmalar yapıp sanki kendileri kupadan kupaya başarıdan başarıya koşuyorlar. . .

yanıt2
yanıt4
hakkı:

Adaletten bahsedene bak hele, yüzü de kızarmıyor.

22
7
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title