Haberler

Fatih Terim'den Ali Koç'a olay gönderme: Şimdiden geçmiş olsun

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine cevap veren Fatih Terim, "Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. İnancımızı daha çok artıranlara tekrardan geçmiş olsun." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Biz tenhada da kalabalıkta da aynı konuşan insanlarız. Kendi hocasına verilen tazminatla ilgili söyleyeceklerimiz bitmedi. Gerekli bilgileri basına vereceğiz. Sistemin ne kadar kokuşmuş olduğunu değerli kaynakların nasıl heba edildiğini anlayacaksınız." sözlerine sosyal medya hesabından eski bir videosunu alıntılayarak cevap verdi.

"RÜTBEMİZ FARKLI"

Yaptığı paylaşıma "Arkadaşlar, biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür. Aramızda hala anlamayanlar varmış... O zaman bir kez daha..." yazan Terim, "Adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Rütbemiz de farklı. İnancımızı daha çok artıranlara tekrardan geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. Ben daha fazla konuşarak acıyı daha fazla artırmak istemiyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

davut:

hoca boyunu aşarsan boğulursun. fenerbahçe seni sever nede olsa 6-o da hoca sendin sen fenere her zaman lazımsın.

48
92
yanıtYanıtla
Hakan:

Fatih terimi adam olarak görenler benim gözümde adam değildir

37
39
yanıtYanıtla
Cevdet ozbakir:

O imparator sen adam misin

yanıt1
yanıt0
Ibrahim gun:

Kardesim ne.adamı kopek dıyeceyim.ama hayvanlara hakaret etmiş olurum

yanıt1
yanıt1
Ö.tül:

O adamda sen adam değilsin kıskanmayım adamı

yanıt1
yanıt0
Asdf:

Önce kendi adamlığını düşün tart daha sonra başkalarının adamlığını tartışırsın

yanıt0
yanıt0
Yenceri:

Başkalarının adamlığına dil uzatanlar genelde adam değildir

yanıt0
yanıt0
Vahid:

Ya bu ezik fenev başarısızlıklarını gsye çamur atarak kapatmaya çalışıyorlar fenev bu senede şampiyon olmazsa ne koç kalir nede yanal

42
27
yanıtYanıtla
Ahmet uysal:

Dogru soze ne gerek dostum hakan sukur, arif erdem, hakan unsal, ugur tutuneker vb dahasida varda dilim soylemeye varmiyor. Son perde her zaman anlasilan terim. Yine federasyondaki baglantilarini kullanir masada alir diyorsun yani... yada sayin senol gunes hocayi harcar milli takimda eger basarisiz olursa gs de abdullah avcida oldugu gibi ersun yanalda oldugu gibi daha devam edeyim mi?

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Tam bir provokatör sün fatih. Taraftarı kışkırtıyorsun

29
27
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title