Haberler

Fatih Portakal'dan canlı yayında Trump'a sert çıkış: Elinizden geleni ardınıza koymayın

Güncelleme:

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, ABD Başkanı Trump'ın "Türk ekonomisini tamamen imha edip yok edeceğim." sözlerine "Elinizden geleni ardınıza koymayın." diyerek tepki gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'nin Suriye'ye yapmayı planladığı askeri operasyona yönelik "Eşsiz bilgeliğimin sınırlarını aşmayı düşünürse Türkiye ekonomisini tamamen imha edip yok edeceğim. Daha önce de yaptım" şeklindeki ifadelerine tepki gösteren FOX TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal, "Elinizden geleni ardınıza koymayın." dedi.

"HİÇBİR ANLAMI YOK"

FOX Ana Haber Sunucusu Portakal, televizyon ekranlarından Trump'ın Türkiye ile ilgili sözlerini eleştirerek, "Elinizden geleni ardınıza koymayın o zaman. Böyle insanlar da böyle ego patlaması olan insanlara kusura bakmayın da yani siz herhâlde bu ülkenin yurttaşlarının geçmişteki tarihine ecdadın nasıl buralara geldiğine, nasıl büyük imparatorluktan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu tarihe bakarsanız görürsünüz. Hiçbir anlamı da yok büyük devlet olabilirisiniz o ayrı mesele. Şuan da emperyalist ve böyle bir devlet olabilirsiniz. Ama biz büyük bir milletiz. Bu coğrafyanın da en önemli ülkelerinden biriyiz. Ve gerçekten tek yumruk olduğumuzda da neler başardığımızı da bu ülkeniz yurttaşları da zamanında göstermiştir tarihte." ifadelerini kullandı.

ABD BAŞKANI TRUMP NE DEMİŞTİ?

ABD Başkanı Trump Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Daha önce önemle belirttiğim gibi yine tekrar ediyorum: Eğer Türkiye eşsiz bilgeliğim içinde sınırları aşma olarak değerlendireceğim bir şey yaparsa, daha önce yaptığım gibi Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim. Türkiye Avrupa ve diğerleri ile beraber olmalı bekliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Fatih Portakal Donald Trump Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (45)

kadir keskin:

ben bu tilki kanalı ve haber sunanını samimi bulmuyorum

13
21
yanıtYanıtla
vatandas:

FOX tv dunyaca tek Trump''u destekleyen kanal, simdi tiyatro oynamakta bay Washington Portakali.

5
19
yanıtYanıtla
Amerikan Uşağı:

amarikan uşağı şimdi böle söle yarında başka

3
16
yanıtYanıtla
misafir:

helal sana portakal dış güçlere karşı birlik olalım gerisi önemli değil

16
1
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Kendi yalanını ortaya koyduğu için kızıyor, farkında değil misin?

yanıt0
yanıt0
HASO:

BU ADAM FOX SUN AMERİKAN KANALININ KUKLASI OLARAK NASIL BÖYLE BİR CEVAP VERMİŞ AAAA BAK SONRA KANALDAN ATARLAR SENİ LA

0
10
yanıtYanıtla
NEDEN KIZDIM:

Trump''a yalanınızı ortaya çıkardığı için kızıyor gibisiniz. Doların yükseltilmesinde ABD Ve İsrail sermayesinin parmağı olduğunu söyliyenlerle dalga geçiyordunuz. Ne Oldu!!!

2
4
yanıtYanıtla
Hahahaa:

Abd kim be , tırıvırı,,, Çöküşün sesleri bunlar ,,,

5
1
yanıtYanıtla
KAPLAN:

Fatih Portakal''a laf edenler görün Türkiyenin en farklı haber kanalı, başkaları gibi bol kesen atıp sonra ver mehteri demiyor.

6
0
yanıtYanıtla
O zaman:

Usa ya hizmet eden o kanaldan istifa et ve boykot kararı al.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title