Haberler

23 farklı ülke vatandaşının konuşmasını taklit eden garsonu milyonlar izledi

Güncelleme:

Beyoğlun'da bir otelde 1,5 yıldır garsonluk yapan Kadir Demir, bir süre önce farklı ülkelerin dillerine merak sardı. İlk başta otele gelen farklı ülke vatandaşı turistler ile iletişime geçen ve onların konuşmalarını yakından dinleyen Demir, turistlerin konuşmalarını taklit etmeye başladı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

1,5 yıldır birçok ülkenin konuşma dilini taklit eden Demir, bir gün arkadaşının tavsiyesi ile farklı ülkelerin konuşma dillerini taklit ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Sabah kalktığında milyonlarca kişi tarafından izlendiğini gören Demir, gördüklerine inanmakta zorlandı. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen Demir, ses taklitleri ile çevresinde bulunan vatandaşlar ve arkadaşları tarafından da şaşkınlıkla takip ediliyor.

"8 MİLYONA YAKIN KİŞİ İZLEMİŞ"

1.5 yıldır turizm sektöründe çalıştığını belirten Demir, "Sesleri 1.5 yıldır yapıyorum. Çok sayıda izleyiciye ulaştım. Dünyanın birçok yerinden davet alıyorum; buraya gelmek beni görmek isteyenler var. 16 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. 1,5 yıldır otelcilik sektöründe çalışıyorum. Ülkelerin konuşma lehçelerinin taklitlerini yapıyorum. Bu şekilde birçok kişi beni tanıdı. Bir gece ansızın bir video çekmek istedik. Birdenbire aklımıza geldi. İnternete attık. 8 milyona yakın kişi izlemiş. 5-6 gün önce çekim yaptık" dedi.

"DENEMELER YAPTIM VE TUTTU"

Başarısını nasıl elde ettiğini de anlatan Demir, "Çalıştığım otele gelen turistlerin konuşmalarını merak ediyordum. Daha sonra onları yakından dinledim. Denemeler yaptım. Sonra tuttu. Herkes izlemeye başladı. Turistler çok hoş karşıladı. İspanyolca, Arapça, Hintçe, Japonca daha birçok ülkenin konuşmasını taklit ediyorum. Arkadaşlarımdan öz güven aldım. Çok iyi yorumlar alıyorum. Dünyanın dört bir yanından mesajlar aldım. Devam ettireceğim" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title