Haberler

İkinci Kez Uyuşturucu Davasından Yargılanan Ezhel'den Tek Cümlelilik Savunma: Toplumu Özendirmedim

Güncelleme:

Hakkında açılan ''uyuşturucu ve uyarıcı maddeyi özendirme'' suçundan bir süre tutuklu bulunan ve sonrasında beraat eden Ezhel'in ikinci davasının ilk duruşması görüldü.

olarak bilinen bir süre önce ''uyuşturucu ve uyarıcı maddeyi özendirmek'' suçundan hakkında dava açılarak kısa süre tutukluluk yaşamıştı. Aynı suçlamayla açılan ikinci davasında ilk duruşma görüldü.

''ÜRETTİKLERİM SANAT ESERİ''

, "Uyuşturucu maddeyi özendirmek" suçlamasıyla çıktığı hakim karşısında, "Kesinlikle toplumu kötü bir şeye özendirmek gibi bir niyetim olamaz. Ürettiklerim sanat eserleridir. Suçlamayı kabul etmiyorum" ifadelerine yer verdi. İstanbul Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, ve avukatı Fuat Ekin katıldı. Kimlik tespiti sırasında müzisyen , aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu da belirtti.

İkinci Kez Uyuşturucu Davasından Yargılanan Ezhel'den Tek Cümlelilik Savunma: Toplumu Özendirmedim

"SANATÇI OLMAK SUÇA KARŞI KORUMAZ"

Savunmasında, sanatçı olduğunun altını çizerek, kötü bir amacı olmadığını söyledi. Aynı suçlamadan beraat kararı alınan müvekkili hakkında Avukat Fuat Ekin, "Yargılamanın konusu sanat eserleridir, şarkılardır. Bir sanat eseri ya da birisinin sanatçı olması onu suça karşı korumaz. Burada bu sanat eserlerinin itham olunan suçun unsurlarını taşımak gibi bir iddiası yoktur. Kanaatimizce suç oluşmamıştır, sayın mahkemenizce beraata hükmedileceği inancındayız" dedi.

İkinci Kez Uyuşturucu Davasından Yargılanan Ezhel'den Tek Cümlelilik Savunma: Toplumu Özendirmedim

KANINDA UYUŞTURUCU MADDEYE RASTLANDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede ise, yani 'nun internet ortamında paylaştığı şarkılarında uyuşturucu madde özendiriliyor. Ayrıca şüphelinin evinde arama yapılarak, herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı bilgisinin yer aldığı iddianamede, 'den alınan kan örneğinde THC metaboliti yani esrar etkin maddesi bulunduğu belirtildi. İddianamenin devamında, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ezhel Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

İSİM:

sanatçı olmak bumu. arsızlığın adı sanatçı olmak mı

15
9
yanıtYanıtla
kafkef:

ilahi okusun

yanıt0
yanıt5
Memo:

Utanmaz adam birde savunma yapiyor kullaniyorsun bari Allah tan baskasi bilmesin

7
9
yanıtYanıtla
HipHop savunucusu avukat hnm:

Kullandığını nerden çıkarıyorsun gözünle görmediğin birşey iftira sayılıyor kardesim yorum yaprken önce kendine bak.

yanıt1
yanıt0
CONI:

tipe bak ya seni dinleyeninde dinleteneninde

9
5
yanıtYanıtla
Ezhel:

Coni coni kendi tipine bak saygısız Ezhel senden büyük sen 10 yaşındasın büyüklerine saygılı ol. AİS EZHEL DİNLEMEK İÇİN ZATEN YAŞIN TUTMUYOR.

yanıt1
yanıt0
ricardo quaresma q7:

Bu adamla dertleri ne? Tecavüz edenler serbest ''is pas kir kömür plastik çöplük lastik egos esrar'' dedi diye içeri alın değil uyuşturcuya özendirmek bu parçayı dineyen orda esrar kelimesi geçtiğini bile anlayamaz ki

6
7
yanıtYanıtla
2323:

tipe bak kuduız

6
6
yanıtYanıtla
ateist:

ben uyusturucu ic dicem birine oda icerse bi zahmet ölsün yani. akli olan özenmez arkadasim ezhel dinledim hemen gidip bi torbaciya yazilayimmi dionuz. ulkede tacizciler tecavuzculer teroristler karisini dovenler hirsizlar mahkemenin bi kapisindan girip digerinden cikarken sirf birisi muzik yapti diye iceri almakta ancak türk adaletine yakışırdı zaten eskiden beri severiz sarki soyleyeni iceri atmayı. devlet bu isten para kazansa sesi cikmaz emin olun. koyun surusu gibi nereye cekseler oraya gidiyorsunuz utaniyorum sizden.

7
5
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

bu adamı tanıyan yoktu uyuşturucu olayından artık dünya bile ezheli tanıyor sanatçıymış bide sanki hiç sanatçı görmedik uyuşturucu satanlar kadar uyuşturucuyu özendirenler de suçludur kesinlikle ceza verilmesi gerekiyor. Yeter artık siyasiler mahkemelere karışır zenginler mahkemelere karışır şimdi de halk mahkemelere karışır oldu suçlu birini halkın yüzünden suçsuz diye bıraktılar

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title