Haberler

Evrim Keklik ve Mert Öcal aşk mı yaşadığı yönündeki iddialara cevap verdi

Güncelleme:

Samimi pozlarından dolayı adı sürekli Mert Özal'la aşk dedikodularına karışan Evrim Keklik, bugün Demet Akalın ve Alişan'ın programında bir sevgilisinin olmadığını Öcal'la arkadaş olduklarını söyledi.

Survivor 2020'nin yarışmacılarından Evrim Keklik, bugün Alişan ve Deme Akalın'ın Sabah Sabah isimli programına konuk oldu. Keklik, özel hayatı ve Survivor hakkında samimi itiraflarda bulundu.

"MERT'LE ARAMIZDA AŞK YOK"

Survivor'da ve sonrasında sık sık Mert Öcal'la alakalı paylaşımlar yapan Evrim, aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu. Yarışma öncesi de Öcal'la görüştüklerini belirten Keklik, sevgili oldukları yönündeki haberler için"Burası Survivor kadını-erkeği yok. Mert'le aramız çok iyi ancak arkadaşız. Aramızda aşk yok." ifadelerini kullandı.

Evrim Keklik ve Mert Öcal aşk mı yaşadığı yönündeki iddialara cevap verdi

"SURVIVOR'DA AŞIK OLMADIM"

Evrim Keklik'in sabah programındaki açıklamalarının öncesinde ünlü oyuncu Mert Öcal verdiği röportajda "Survivor'da maalesef aşık olmadım. Aşık olma ihtimalim olsa bile orada öncelikler var. Açlık ve barınma varı. Bunları karşılayamadığımız için ona sıra gelmedi. Evrim benim canımdır. İnsanların dediği gibi bir şey yok maalesef" cümlelerini kurdu.

"OYUNCULUK TEKLİFLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Öte yandan yarışma sonrası oyunculuk tekliflerin geldiğini söyleyen Keklik, sözlerine şöyle devam etti: "Uzun süredir tatildeydim. Birkaç proje teklifi geldi ama düşünme aşamasındayım. Bilemiyorum yapabilir miyim?"

Evrim Keklik ve Mert Öcal aşk mı yaşadığı yönündeki iddialara cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mert Öcal Alişan Haberler

500

Yorumlar (27)

Hayal:

Evrimden nefret ettik Yarışmadan

17
3
yanıtYanıtla
AYÇA:

Bizim yaptığımız yorumların altına sanki biz yazıyormuşuz gibi yorum yapan ruh hastası biri var. . arkadaşlar kaale almayın. . o küçücük aklıyla eğleniyor ZAVALLI EZİK. . .

0
18
yanıtYanıtla
AYÇA:

Ya da alın, ben de alıyorum canım her istediğinde

yanıt1
yanıt3
Bunak:

BANAMI DEDİN LOO

yanıt2
yanıt0
Çapkın kız Aslı:

BENİDE AL BEBİŞİM.

yanıt1
yanıt1
doğrucu bilal:

demet akalın ın canlı söylediği şarkılara dikkat edin. . nefesi yetmiyor her şarkı sözünün sonlarına yakın. . haydeee hop hop deyip şarkıları kestiriyor. . . . dikkat edin. . . ve böyleleri ünlü oluyor ülkenmde

8
1
yanıtYanıtla
Özlem:

Mert evrimi sevgili olarak istemez resimleri reklam film teklifleri için

7
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Merhaba güzellik

yanıt1
yanıt4
Özlem:

Başka kapıya değişik.

yanıt5
yanıt3
sibel ç:

sen iyi oyuncusun yaparsın mert sana bakmaz kiii:)

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title