Haberler

Evlilik Teklifi Aldığı Anları Sosyal Medyadan Paylaşan Genç Kız, Üniversiteden Kovuldu

Güncelleme:

Mısır'ın El Ezher Üniversitesi'nde öğrenim gören bir kız öğrenci, kendisine evlilik teklif eden erkek arkadaşına sarıldığı videoyu sosyal medya üzerinden paylaşınca üniversite yönetiminden tepki çekti.kız öğrencinin bu davranışı ile üniversitenin saygınlığına zarar verdiği gerekçesi ile üniversiteden kovuldu.

ÜNİVERSİTENİN DIŞINDA TEKLİF ETTİ

Erkek arkadaşının diz çökerek evlenme teklif ettiği mekanın, üniversite sınırları içinde olmamasına rağmen üniversitenin disiplin kurulu kız öğrenciyi kovma kararı aldı.

'SARILMAK TOPLUMUN AHLAKINA AYKIRI'

Üniversite sözcüsü Ahmed Zarie, evli olmayan bir kız ve erkeğin bir birlerine sarılması toplum ahlakına aykırı olduğunu söyledi. Zarie, genç kızın üniversitenin saygınlığına zarar verdiğini bu yüzden de disiplin kurulunun öğrenciyi okuldan ihraç etme kararı aldığını söyledi.

MAHKEMEYE GİTME HAKKI VAR

Zarie, ayrıca okuldan kovulan öğrencinin mahkemeye gitme hakkı bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Gezen horoz:

Çok iyi olmuş.

319
10
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Yobazlık böyle bir şey işte. . Sevgiden mahrum olan kişilerin, diğer insanların sevgisine şahit olduklarında ortadan ikiye ayrılıp çirkeflik kalıbına girmesi durumu. Ben lafı söyledim kim nereye çekerse çeksin artık. Zavallı kızın hakkını ödeyemezler inşallah. . . Yazık. . . !

17
117
yanıtYanıtla
isim:

türbanlılar burada oradaki yönetimi ister aşları sıkışınca laik devlete koşarlar. burayı beğenmeyeni göndereceksin oraya

10
96
yanıtYanıtla
mühendis:

ne alaka be ne karışıyor özel hayata çok saçma ve yanlış

13
75
yanıtYanıtla
yardım:

ekonomi dibe vurmuş sen git boş haber yaz bize

32
11
yanıtYanıtla
doktor:

senin beyin dibe vurmus git tedavi ol

yanıt4
yanıt8
E:

Evlenme sanki ne var okulunu bitir ilk önce

7
11
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Çok şükür Ne mısır da ne TÜRKİYE''de nede başka müslüman ülkeler içerisinde islam adına hiç bir şey kalmamış. Eskiden kız istemeye gidilirdi, ALLAH''ın emriyle istenirdi, şimdi aynı beygir gibi gavur özentisi dizinin üzerine çöken uyduruk bir yüzükle seni aldım deyip yapışıyor. Kıza ne demeli, ailem ne der, bir araştırsak gibi hiç bir düşünceye sahip değiller. ALLAH ıslah etsin bunları ve bunlar gibi olanları. Özellikle gavur özentisinden uzak durun, at gibi yere çökmeyin.

8
10
yanıtYanıtla
çiftetelli:

temam hocam temam

yanıt0
yanıt0
Turan:

Mısırda islamcılara karşı darbe oldu ve bu görüntü Hale''n devam ediyor. Anlayacağınız yaşadığınız din din değil Arap kültürü.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title