Haberler

Evli KKTC Başbakanı ile Birlikte Olan Manken İnci Pars: Hamile Değilim Ama Evleneceğiz

Güncelleme:

Boşanma arefesindeki KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün'le yasak aşk yaşayan manken İnci Pars, "Hamile değilim ama evleneceğiz" diyerek iddialara yanıt verdi.

Çapkınlıklarıyla ismi sık sık gündeme gelen KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, 3 yıl önce Ankara'da evlendiği Turizm Bakanlığı Kültür Daire Başkanı Avukat Dilek Özgürgün'e, 'evlilik birliğindeki görev ve rolü yerine getirmediği' gerekçesiyle boşanma davası açtı. Bu sırada KKTC Başbakanının İnci Par ile ilişki ortaya çıktı. Pars'ın hamile olduğu iddia edilince ünlü manken sessizliğini bozdu.

"HAMİLE DEĞİLİM KEŞKE OLSAYDIM"

İlişki iddiasını doğrulayan Pars, Dilek Özgürgün'le boşanma arifesinde olan Hüseyin Özgürgün'le evleneceklerini söyledi. Pars "Onlarınki saçma bir evlilik. 4 yıl önce yapılmış ve 70 gün görüşülmüş. Sonra bir daha görüşülmemiş ve 1 yıldır hiç konuşulmamış. Hamile olduğum iddiası da doğru değil. 32 beden bir kadınım ve hamile değilim. Keşke olsaydım. Ama Allah nasip ederse müstakbel eşimle çocuk da istiyoruz. Hemen nikâh kıyacağız. Mahkemenin kararını bekliyoruz."

"EV ALDI HABERLERİ YALAN"

Hüseyin Özgürgün'le 4 ay önce bir akrabası aracılığıyla tanıştığını belirten Pars, onun kendisine Paris'ten 5 milyon sterline ev aldığı iddiası için ise "Ev haberleri yalan. Paris'e hayatımda hiç gitmedim. Kıbrıs'taki ev de dedem Kenan Pars'tan babama kalan ve benim doğduğum ev." dedi.







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüseyin Özgürgün Kenan Pars Paris Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (11)

Adinizi Yazin:

Onlarınki saçma bir evlilikmiş. Sen kimsin ne kadarını bileceksin ki buna yorum getiriyorsun. Durum öyle bile olsa adam hala evli bu durumdan aklanamazsın pislik

11
0
yanıtYanıtla
ELA:

TAM BUNU YAZACAKTIM SİZ YAZMIŞSINIZ BRAVOOO:))))

yanıt1
yanıt0
Adinizi Yazin:

yahu ne oluyor ne biçim haberler bunlar neler okuyoruz biz !!!, nasıl bir ar damarı bu

6
1
yanıtYanıtla
Eren:

Çirkin Ermeni haddini bil sen kadınmisin bende dönme sanmıştım son günlerde dönemler ünlü kisilere musallat oldular tıpkı senin gibi yuva yıkıcı ucuz kadin

5
0
yanıtYanıtla
VayVay:

Yavru vatanda kaşarın kilosu kaça ?

5
0
yanıtYanıtla
cosmos:

karıda o kadar çirkin ki suratı nenemin suratı gibi olmuş çok iğrenç

3
1
yanıtYanıtla
Ozzy:

Memleketdeki sorunlar bitmiş gibi ortalık güllük gülistanlık da bunların ve benzerlerinin ilişkilerini gündeme taşıyan medyayı esefle kınıyorum

3
0
yanıtYanıtla
EL TURKO:

HALA GÖREVDEMİ SİTİFA ETMİYORUMUU NASIL BİR ÜLKE BURASII

3
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Kardeş sen önce kendi ülkene bak sonra diğer ülkelerin yöneticilerine laf yetiştir.

yanıt0
yanıt0
Yine mi Adana diyen Adam:

hayirli olsun baskan

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title