Haberler

Evleneceklerini duyuran Doruk Doğrusöz ile Sevda Demirel ayrıldı

Güncelleme:

Ocak ayında aşk yaşamaya başlayan ve kısa bir süre önce evlilik kararı alan Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz yollarını ayırdı. Ayrılık hakkında konuşan Demirel, "Üzerimize çok geldiler" dedi.

Katıldığı moda yarışmasıyla adını duyurduktan ameliyatsız cinsiyet değiştirme sürecine giren yeni adıyla Doruk Doğrusöz olan Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz Ocak ayında şarkıcı Sevda Demirel ile aşk yaşamaya başladı. Kısa sürede evlilik kararı alarak herkesi şaşkına çeviren ikiliden kötü haber geldi.

"YALNIZ KALMAYA İHTİYACIM VAR"

İlişkilerini sosyal medya hesaplarından dolu dizgin yaşayan ve birbirlerine 'Karıcım-Kocacım' diyerek hitap eden ikili ayrılık kararı aldı. 14 Şubat'ta nişan yapacaklarını söyleyen ancak vazgeçen ikiliden Demirel, biten ilişkisinin ardından ilk kez konuşarak "Sosyal medyada üzerimize çok geldiler. Doruk çok iyi bir insan. Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım var" dedi. İlişkilerini sosyal medyada göz önünde yaşayan çift, hesaplarından birbiriyle olan fotoğraflarını da sildi.

Evleneceklerini duyuran Doruk Doğrusöz ile Sevda Demirel ayrıldı

"BEN TUVALETTEYKEN YATAK ODASINDAN MESAJ ATIYOR"

Geçtiğimiz ay gazeteci Bilal Özcan'ın YouTube kanalına konuk olarak ilişkileri hakkında konuşan Sevda Demirel, "Bu eve ve bana bir mucize geldi. Bir duvarlarla konuşmadığım kalmıştı, çok yalnızdım. Çok yapışık yaşıyoruz. Belki bu da sıkıntıdır. Her gün birbirimize not yazıyoruz" demişti. Doruk Doğrusöz ise "Sevda'yı hep beğeniyordum, Türkiye'de böyle bir gerçek var yani. Reklam birlikteliğiyle alakalı çok soru geliyor. Mesela ben tuvaletteyken Sevda bana yatak odasından mesaj çekiyor.'Kocacım gel seni çok özledim' diye. Salondayken falan 'hadi gel çok özledim' diyor" şeklinde konuşmuştu.

Çift programda davullu zurnalı düğün yapacaklarını söylemiş hatta ikili nişan kıyafetlerini bile diktirmişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

sevda demirel Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (33)

HURİ...:

ANORMAL ŞEYLERİ NORMALMİŞ GİBİ GÖSTERMENIN ADI ÖZGÜRLÜK MODERNLİK OLDU YAZIK

39
1
yanıtYanıtla
sssssss:

iğrenç yaratıklar sizin gibi pislikler yüzünden felaketler eksik olmuyor

21
2
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Doruk hanım çok güzelsiniz sakallarınızı kesersiniz koca adayı bulabilirsiniz boş verin Sevda''yı ne işiniz var kendi cinsinizle.

16
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor 34 şehit anasının haberi şunlar kadar gündemde bırakılmadı ya yazıklar olsun sizin haber özgürlüğünüze.

11
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Doruk öldüğünde gasilhanede erkek olarak mı kadın olarak mı yıkanacak? Hadi beyinleri yakan soru

7
4
yanıtYanıtla
HABERCİ:

Ne erkek ne kadın 3. cins olarak yıkanacak :D

yanıt3
yanıt0
nsn:

insan olarak. . .

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Sevda Demirel sen zamanında Hande Ataizi''nin ahını aldın. Kadın gibi kadın olsaydın milyonların izlediği program da tokatla saldırıya geçmezdin. beklerdin program biter saçını başını yolar kozlarını paylaşırdınız.

8
1
yanıtYanıtla
ehue:

handenin ahı da çok beklemiş bro ne kullanıyon yia :D

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Kafam on milyon hatırlamıyorum yine ne kullandığımı :DD

yanıt3
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title