Haberler

Tescilli güzel Deniz Özde Sürmeli: Estetikliden Türkiye güzeli olamaz!

Güncelleme:

2013 Türkiye Best Modeli Deniz Özde Sürmeli, güzellik yarışmalarındaki estetik tartışmalarıyla ilgili "Estetikli yarışmacılardan Türkiye güzeli olamaz, estetik olmayanlara haksızlık olur" dedi.

Modellikten sonra oyunculuğa da adım atan 2013 Best Model Güzeli Deniz Özde Sürmeli, son dönemde güzellik yarışmasında estetik tartışmaları hakkında konuştu. Tescilli güzel, estetikli yarışmacının Türkiye güzeli olamayacağını dile getirdi.

UZUN SÜREDİR EKRANLARDAN UZAK

Uzun süre ekranlardan uzak kalan 2013 Türkiye Best Modeli ve oyuncu Deniz Özde Sürmeli, önceki gün City's AVM'de arabasını beklerken objektiflere takıldı.

ESTETİKLİDEN GÜZEL OLAMAZ

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra dikkat çeken güzelliği ile de adından söz ettiren genç model, her yıl tartışmalara neden Miss Turkey Yarışması finalistleri hakkında yorum yaptı. Sürmeli, "Estetikli yarışmacılardan Türkiye güzeli olamaz, olmayanlara haksızlık oluyor" dedi.

Tescilli güzel Deniz Özde Sürmeli: Estetikliden Türkiye güzeli olamaz!

"MAKYAJA İHTİYACIM YOK"

Ankara'dan sonra Lonra'da anaokolu açacağından söz eden Deniz Özde Sürmeli, poz isteyen gazetecilere, "Makyajsızım ama ihtiyacım var mı?" diyerek espri yaptı.

Tescilli güzel Deniz Özde Sürmeli: Estetikliden Türkiye güzeli olamaz!

Kaynak: Magazin

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

ALFANZO:

Bu mu tescilli güzel?

26
2
yanıtYanıtla
Yazık:

Estetikle güzelleşip hava atanlara ben de karşıyım. Doğru söylemiş.

14
0
yanıtYanıtla
Arzu:

buradaki yorumlar beni güldürüyor yorumlar için burdayım selam

11
1
yanıtYanıtla
os:

Tek tip yorum var esasında ölümüne ver yansın, arkasından molla fetvası ve derin genel kültür

yanıt1
yanıt0
Avni:

Bende sizler için buradayım

yanıt1
yanıt0
Avni:

Selam Arzu

yanıt0
yanıt0
ASLI:

BENİM OLMADIKTAN SONRA GÜZEL OLMUŞ NEYE YARAR.

9
2
yanıtYanıtla
Avni:

Aslımm

yanıt6
yanıt0
ahmet:

Açın açın açın her yerinizi açın elbet birgün ölüm sizide gelip bulacak.

6
0
yanıtYanıtla
SVG:

vah Türkiye'' nin haline. . bunlar mı Türkiye güzelleri !!!

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title