Haberler

Eskişehir Bebek Arabasında Yanan 2 Yaşındaki Ahmet'in Tedavisi İçin Kampanya Başlatıldı

Güncelleme:

Bebek arabasında yanan 2 yaşındaki Ahmet'in tedavisi için kampanya başlatıldıEskişehir'de bebek arabasında çıkan yangında alevler arasında kalarak yaralanan 2 yaşındaki Ahmet Sevinç'in ameliyat masraflarını karşılanması için kampanya başlatıldı.

Bebek arabasında yanan 2 yaşındaki Ahmet'in tedavisi için kampanya başlatıldı

Eskişehir'de bebek arabasında çıkan yangında alevler arasında kalarak yaralanan 2 yaşındaki Ahmet Sevinç'in ameliyat masraflarını karşılanması için kampanya başlatıldı.

Erenköy Mahallesi'nde 7 önce meydana gelen olayda Atilla Sevinç ve Fatma Sevinç'in çocukları olan Ahmet Sevinç, bebek arabasındayken Down sendromlu olan 13 yaşındaki akrabasını çakmakla oynarken bebek arabasını tutuşturdu. Yakınlarının olayı fark etmesi üzerine alevler arasında yaralı olarak kurtarılan Ahmet Sevinç Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre aldığı hastaneden taburcu edilip evine götürülen Ahmet Sevinç'in sağlığına kavuşması için özel ameliyatlar geçirmesi gerektiği belirtildi. Eskişehir Odunpazarı Dernekler Platformu, Ahmet Sevinç'in ameliyat masraflarının karşılanması için kampanya başlattı. Platform yetkilileri, Prof. Dr. Mehmet Mutaf ile 2 yaşındaki Ahmet bebek için görüştü. Bodrum'da özel kliniği olan Prof. Dr. Mutaf ve ekibi tarafından yapılacak ameliyatlar için 170 bin liraya ihtiyaç olunduğu belirtildi. Odunpazarı Dernekler Platformu Onursal Başkanı, Ak Parti Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, 2 yaşındaki Ahmet Sevinç'i evinde ziyaret etti. Doğan, Ahmet'in tedavisiyle ilgili olarak gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "Ahmet, yaşadığı olay sonucuna 11 ayrı ameliyat geçirdi. Hayata tutunması sağlandı. Ama Ahmet'in geleceğe daha umutla bakması adına özel ameliyatlar geçirmesi gerekiyor. Dolayısıyla bu süreçte Ahmet'in tüm hemşerilerimizin yardımına ihtiyacı var. Ahmet'in babası hurdacılık ile yaşamını sürdürüyor. Bizler, ailemizin 3 ayrı ameliyatının birinci ameliyat ücretini işadamlarımız vasıtasıyla bir şekilde temin ettik. Şimdi geriye kalan süreci ve 2 ameliyatı planlamak adına da bir takım ihtiyaçlarımız var. Bu ihtiyaçlarımızı gidermek adına da tüm duyarlı hemşerilerimizi Ahmet'e ve ailesine yardım davet ediyoruz. İnşallah bu duyarlılığı tüm hemşerilerimiz gösterecektir. Ahmet'in yaşama tutunmasına ve bundan sonra hayata daha güçlü tutunmasını sağlayacağız. Ahmet şuan gece uyuyamıyor, göz kapakları olmadığı için. Gözleri açık ve dolayısıyla gözlerini kaybetme riski ortada. Yine ellerinden kaynaklı sıkıntılar var ve bileklerinden ellerini kaybetme riski var. Bunu Türkiye'de yapabilen birkaç hoca var. Bunlardan bir tanesi Bodrum'daki Prof. Dr. Mehmet Mutaf hoca. Kendisi bize çok yardımcı oldu. Ailemiz ile birlikte Bodrum'a gittik. Arkadaşlarımız Bodrum'da aile ile beraber hocamıza gittiler, göründüler ve dediğim gibi 3 ayrı ameliyat gerektiği söylendi. Hayata tutunması adına bu ameliyatları gerçekleştireceğiz. Biz de bunun için gayret ediyoruz. Ahmet hepimizin evladı. İnşallah Ahmet'e hep beraber sahip çıkacağız.""Anne Fatma Sevinç de "Yıllarca bir çocuğumuz olsun diye uğraştık. Allah bize Ahmet'i verdi. Sonra da bu olay başımıza geldi. Ahmet gece uyuyamıyor. Gözleri açık kalıyor. Devletimizden ve vatandaşlarımızdan Ahmet'in sağlığına kavuşabilmesi için yardım istiyorum" dedi. Ahmet Sevinç için Ziraat Bankası'nda açılan TR 5200 0100 2310 8440 5260 5001, Hesap numarası: 84405260 nolu hesaba yardımda bulunulabilineceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Sevinç Odunpazarı Eskişehir Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title