Haberler

Eski sevgilisini tehdit ettiği için gözaltına alınmak istenen zanlı, mazot içip canına kıymak istedi

Güncelleme:

Eski kız arkadaşını ölümle tehdit eden zanlı, polis tarafından gözaltına alınmak istenince bir bidon mazot içip intihar girişiminde bulundu.

KKTC'nin Gazimağusa şehrinde İnan Gündoğdu şahıs, eski kız arkadaşını ölümle tehdit ettiği için polislerce gözaltına alınmak istendi. Eve gelen polisleri gören zanlı, gözaltına alınmamak için bir bidon mazotu içip intihar girişiminde bulundu.

Gazimağusa şehrinde İnan Gündoğdu isimli şahıs, karşılaştığı eski kız arkadaşına, "Benimle barış, aksi takdirde önce seni sonra kendimi öldürürüm" diyerek tehditte bulunduğu iddia edildi. Genç kızın şikayetiyle de polis ekipleri, zanlıyı gözaltına almak için kaldığı eve gitti. Polisleri gören zanlı, gözaltına alınmamak için mazot içerek intihara teşebbüs etti. Olayı fark eden polisler, sağlık ekibi çağırarak intihar eden şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Gündoğdu, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne götürülüp midesi yıkandı.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Tedavisinin ardından Yapılan müdahalenin ardından sağlığına kavuşan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme de zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

CAN:

bazı erkekler çok zayıf karakterli. kadın cinayetlerinin sebebide bu büyük ihtimalle. bence bu durumun üstesinden ancak bu adamlara bilgi ve beceri kazandırarak ve eğiterek üstesinden gelebiliriz. kadınlara saygı ve sevgiyi öğretmenin bir yolu da model ailedir. yani toplum olarak herkese görev düşüyor.

3
0
yanıtYanıtla
adil:

mazot içmeyle birşey olmazki

1
0
yanıtYanıtla
Xx:

Belli motoru dizel yapmaya çalışmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title