Haberler

Eski Manken Amanda Cazalet: Yıllarca Madonna'nın Tacizine Uğradım

Güncelleme:

Eski İngiliz manken Amanda Cazalet, ABD'li şarkıcı Madonna'nın kendisini yıllarca taciz ettiğini ve aşk mektubu yazdığını açıkladı.

53 yaşındaki eski İngiliz manken Amanda Cazalet, popun kraliçesi olarak kabul edilen Madonna'nın geçmişte yıllarca kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

YILLARCA TACİZ ETTİ VE AŞK MEKTUBU YAZDI

1990'da Madonna'nın "Justify My Love" şarkısının klibinde rol alan Cazalet, ünlü şarkıcının o yıllardan sonra kendisine yazdığını iddia ettiği aşk mektuplarını da iddiasına kanıt olarak gösterdi.

Eski Manken Amanda Cazalet: Yıllarca Madonna'nın Tacizine Uğradım

AŞK MEKTUBUNU 50 BİN DOLARA SATTI

Cazalet, Madonna'nın yazdığını söylediği bir aşk mektubunu geçen ay 50 bin dolar karşılığında açık artırmada satmıştı.

Eski Manken Amanda Cazalet: Yıllarca Madonna'nın Tacizine Uğradım

Eski Manken Amanda Cazalet: Yıllarca Madonna'nın Tacizine UğradımAmanda Cazalet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Madonna Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

Hulya:

Kiyametin zamanini allahtan baska kimse bilemez sadece allah alametlerini peygamber efendimiz tarafindan hadislerde belirtilmistir alametleri binalar zinalar cogalacak bir kutu cikacak icinden seytan cikacak tv internet kadinlarla erkekleri ayirt edemiyeceksiniz dindarim muslumanim diyecek ama musluman gibi davranmiyacak peygamber efendimiz ummetim 73 parcaya bolunecek gercek musluman yani mumin azinlikta olacak hz isa as dunyaya yeniden zuhur edecek yahudilerle savasacak hepsi oldurulecek yalniz yalnis anlasilmasin yahudilerin siyonist olanlari ile savasilacak icinden bir tanesi kuranda yazar israilde su anda bol bol gargat agaci ekiliyor agacin arkasina bir siyonist yahudi saklanacak agac allah tarafindan dillenecek ve adamin yerine ben burdayim diyecek o da oldurulecek hz isa as dunyaya huzuru getirecek 6 yil veya 30 yil dunya huzuru bulacak allah nurunu tamamladiktan sonra kiyamet kopacak iste o kiyamet zamani yeni dogmus cocugun saclari bile korkudan bembeyaz olacak oyleki insanlar cil yavrusu gibi oraya buraya dagilacak kimsenin kimseye faydasi olmayacak daglar paramparca olacak guneste patlamalar olacak vel hasili kiyamet kopacak ve tum oluler bile dirilecek ve mahser yerinde toplanacak kiyame suresi iste bunu dusunen bir an irkilir ve allaha siginir iste bunlar bana 50 kusur sene once cocukken anlatilanlar o zaman bu kadar olaylar yoktu huzur vardi o zamanlar bile kucucuk bir olayda kiyamet mi kopuyor diye buyuklerimiz hep telas ederlerdi ama simdi her turlu ahlaksizlik cinayet cocuklarin oldurulmesi muslumanlarla muslumanlari savastirmak yahudilerin ortadoguya yerlesmesi fitnesi nelere maloluyor allah bizleri tez zamanda islah etsin

19
4
yanıtYanıtla
büşra:

üsenmedinmi yazarken hhuuuuhh

yanıt4
yanıt8
isim:

beni yaradan yüce yaradıcım neden bu kadar felaketi yaşatsın ki zamanında bana itaat edin kıyamet günü olduğunda helak olursunuz gibi laflarla kendine mürit toplayan birilerinin laflarına fazla inanmayın.

yanıt1
yanıt3
özgür irade:

şu hakkı kardeş sana özgür irade vermiş o yüzden. sana ateş de yaratmış ama dokunursan yanıyorsun dimi iyi niyetli saf kardeşim benim :)))

yanıt0
yanıt0
selam:

yillarca, aklin, neredeydi, , , , , , , , simdi, soyluyorsun, aciz, kadin,

9
1
yanıtYanıtla
D.D:

BENCE ŞUAN PARAYA İHTİYACI VAR O YÜZDEN AKI BAŞINA GELMİŞTİR :)

yanıt0
yanıt0
İSİMSİZ:

ALLAH ISLAH ETSİN YAZIK YAAA

4
2
yanıtYanıtla
çilekeş:

büşra hanım ağzın yüzün yamulduğunda görürsün sen o tarihi

1
3
yanıtYanıtla
paspas çekme kraliçesi intizar:

madonna''ya intizar''ı yollayın

2
1
yanıtYanıtla
namus bekçisi siirtli:

bence ceceli''nin karısı da gitsin, ceceli''de gidip hepsini vursun, dünya temizlensin :)))))

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title