Haberler

Eski Beşiktaşlı Anderson Talisca: Çin'e Geldiğim İçin Asla Pişman Değilim

Güncelleme:

Geride kalan sezonun sonunda Beşiktaş ile yollarını ayıran Anderson Talisca, "Hiç bilmediğim bir lige geldiğim için başta biraz korktum. Ancak hiçbir şeyden pişman değilim. Buraya para için gelmedim." dedi.

Beşiktaş'ta iki sezon boyunca kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, ülkesinde yayın yapan bir gazeteye verdiği röportajda "Hiç bilmediğim bir lige geldiğim için başta biraz korktum. Ancak hiçbir şeyden pişman değilim. Buraya para için gelmedim." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan, Çin Ligine transfer olan Yıldız futbolcu, verdiği röportajda Çin'e transferinin perde arkasını anlattı.

Fanatik'in haberine göre; Anderson Talisca, şunları söyledi:

"İNSANLAR ÇİN'E GİTMEMİ PARAYA BAĞLIYORLAR"

"İnsanlar Çin'e gitmemi yalnızca paraya bağlıyor ama bu doğru değil. Burada harika bir hayat var. İyi besleniyor ve iyi yaşıyoruz. Güvenlik de tıpkı Avrupa'daki gibi sıkı ve Avrupa'da olan her şeye Çin'de de sahipsiniz. Hatta buradaki bazı kulüplerin imkanları, Avrupa'daki bazı kulüplerden de geniş...

Eski Beşiktaşlı Anderson Talisca: Asla Pişman Değilim

"2022 DÜNYA KUPASI BENİM İÇİN BİR DİLEK DEĞİL, RÜYA"

Burada iyi oynuyorum ve kontratım bildiğiniz gibi aralık ayının sonunda bitecek. Dolayısıyla şu anda bundan sonrası için konuşamam. 2022 Dünya Kupası benim için bir dilek değil, bir rüya. Ancak bu rüyanın gerçekleşebilmesi Tite ve ekibinin vereceği karara bağlı. Kendime güveniyorum ve belli bir kalitem olduğu için milli takımda da iyi işler yapabileceğimi biliyorum.

Eski Beşiktaşlı Anderson Talisca: Asla Pişman Değilim

"BURADA MUTLUYUM"

Geçen hafta çok önemli bir maç oynadık ve deplasmanda 4-2 kazandık. Zor bir maçtı. Guangzhou'nun ligdeki en iyi Çinli oyunculara sahip olduğunu daha önce de duymuştum ve ben de bunu fark etmiş durumdayım. Burada harika oyuncular var. Üstelik dışarıdan gelen oyuncuları da çok iyi karşılıyorlar. Burada gerçekten çok mutluyum.

Eski Beşiktaşlı Anderson Talisca: Asla Pişman Değilim

"ÇİNCE BİLMEDİĞİM İÇİN ZORLANIYORUM"

Takımda İngilizce konuşan oyuncular da var. Ben İngilizceyi çok iyi konuşamıyorum. Bazı kelimeleri anlayabiliyorum ama konuşamıyorum. Ancak futbolda bunları rahatlıkla çözebiliyorsunuz. Sahadayken aynı jestler, aynı işaretlerle anlaşıyorsunuz. Bunları da zaten unutmanız mümkün değil.

Eski Beşiktaşlı Anderson Talisca: Asla Pişman Değilim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Ayşe:

Adam haklı çin ligi çok prestijli kariyer için gitmiş para için değil

13
1
yanıtYanıtla
Ayse:

Yaptığım ironiyi anlamayacak kadar kit olduğunu düşünemedim kusura bakma

yanıt12
yanıt0
Adsız:

Damat Ferit trollendin :)))

yanıt3
yanıt0
drjohnfire:

Olum güzel karı yok, premier lig heyecanı yok uefa chl yok paradan baska ne için gider insan çine olum pilav yemeyemi

11
0
yanıtYanıtla
Turan:

Tabii canım para için gitmemişsindir. İnekler de uçuyor mesela

10
1
yanıtYanıtla
YAW HE HE:

UTANMASA DÜNYANIN EN İYİ LİGİ DİCEKMİŞ :)

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SUŞİ YEMEYEMI GITTIN LALE :d

6
3
yanıtYanıtla
göztepeli:

yahu arkadaşlar tabiki para için gidecek. . adamın işi bu. . senin gibi doktor yada öğretmen gibi. . sana deseler çin e gidermisin para var diye sen valla amuda kalkarak gidersin. . kimse de sallamasın. . başarılı olsun yeter. .

6
2
yanıtYanıtla
1:

BJK TARAFTARI TALİSCA İÇİN BESTELER YAPAR ADAM PARASINA BAKAR . GS DE GOMİS İÇİN ŞARKILAR YAPAR DAHA ÇOK İSTERİM DER . YANİ KISACASI BU ADAMLAR BJK Yİ GS Yİ FB Yİ ÇOK SEVİYORUM FALAN PALAVRA HEPSİ PARASINA CEBİNE BAKAR TARAFTARLARI KANDIRIR .

7
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

tabi kariyeriyerini daha yükseltmek için gitti biz biliyoruz cin deki futbol ingiliz futboluyla kafa kafaya gider. sen merak etme kocum kal saglıcakla

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title