Haberler

Eşini defalarca aldatan genç kadının sevgilimden dediği çocuk da başkasından çıktı

Güncelleme:

2 hafta önce ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına katılan Melahat isimli genç kadının "Banyo yapmıyor" diyerek boşanmak istediği eşini defalarca aldattığı ortaya çıkmıştı. Aldatma olayının ardından 2 çocuğuna DNA testi isteyen eş Ramazan B. birçok kez aldatıldığı gerçeği ile yüzleşti. Dünkü canlı yayında açıklanan ikinci DNA testi sonucuna göre ise Melahat'in sevgilisinden olduğunu iddia ettiği çocuğu da başkasından çıktı.

TEK CELSEDE BOŞANDI

İkinci çocuğa yapılan DNA sonucunu öğrenen Ramazan B. ilk çocuğu için de 6 yıllık eşinden DNA testi istedi.Açıklanan sonuca göre Melahat B.'nin iki çocuğunun babasının Ramazan B. olmadığı ortaya çıktı. 2 çocuğun da kendisinden olmadığını öğrenerek büyük bir şok yaşamıştı. Bu gerçekler karşısında büyük üzüntü yaşayan Ramazan, Melahat ile tek celsede boşandı.

Eşini defalarca aldatan genç kadın, ikinci DNA testi sonucuyla ekran başındakileri şoke etti

"İKİNCİ ÇOCUĞUM SEVGİLİMDEN"

Melahat, ilk çocuğunun Celal isimli birinden, ikinci çocuğunun ise yasak aşk yaşadığı Mehmet Muhammet Güneş'ten olduğunu iddia etmişti.

Eşini defalarca aldatan genç kadın, ikinci DNA testi sonucuyla ekran başındakileri şoke etti

"ÇOCUĞU SAHİPLENİRİM"

Çocuktan haberi olmayan Mehmet Muhammet Güneş ise verdiği röportajda, "Çocuktan haberim yoktu. Eğer DNA testi olumlu sonuçlanırsa bebeği sahiplenirim" dedi.

Eşini defalarca aldatan genç kadın, ikinci DNA testi sonucuyla ekran başındakileri şoke etti

DNA SONUCU AÇIKLANINCA STÜDYO BUZ KESTİ

Dün yayınlanan programın canlı yayınında Melahat'in 2 yıl birlikte olduğu Mehmet Muhammet Güneş'in DNA testi sonucunu açıkladı. DNA testi sonucuna göre, Melahat'in ikinci çocuğunun babası Mehmet Muhammet Güneş de çıkmadı.Bu sonucu duyan Melahat ise büyük bir şok yaşadı.

Eşini defalarca aldatan genç kadın, ikinci DNA testi sonucuyla ekran başındakileri şoke etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (118)

ziyaa:

Rtük uyumaaaa!!! Kaldırın şu programları artık.

242
13
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Her türlü pisliğin ortaya çıkmasından rahatsızmı oldunuz görün işte insanların halini bu programlar olmasa herkes herkesi namuslu şerefli sanacak en azından yaptıkları bu pislikler çıkıyor iyiki bu tür programlar var ortaya hiçbirşey gizli kalmıyor.

yanıt38
yanıt68
Tr:

Bu nasıl insan yahuuu ? Ulan her fırsatta erkeğe laf çakan feministler nerdesiniz??

185
6
yanıtYanıtla
imamoğlu:

Adam bir şey yapsa da kadını haklı çıkarsak diye hala pusudalar. .

yanıt142
yanıt2
muhtar:

kadının suçu yok; hamile bırakanların hepsi erkek :)))

yanıt1
yanıt0
Kime ne:

Böyle ahlaksız insanları gündeme getirenler de en az onlar kadar ahlaksız.

164
3
yanıtYanıtla
Haki:

Türk halkini Ahlaksiz gösterme ve bu olaylari gundemde tutarak normallestirme ve halkin degerlerini yok etme politikalaridir. Seviyesiz diziler, Küfürler bu Halki yansitmiyor.Türk halki sereflidir ama cürük yumurta herzaman olabilir.

88
6
yanıtYanıtla
.............:

ahlaksiz zaten

yanıt2
yanıt0
.......................:

böyle rtük ün bu kanalları daha ne çıkartıyorsunuz milletin piskolojisini bozdunuz herkesi birbirini aldatan yapınız allah belanızı versin sizin gibi kanallar yüzünden bugün bu halde bu ülke

48
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

Şu rezalete bakarmısınız. ahlaksızlık, şerefsizlik almış başını gidiyor. rütük ün bu tür proğramları derhal sonlandırması gerekiyor. Hayvanlar ile insanlar arasındaki fark nerede. zina suçunun özellikle tanınan ünlü birisi ise iki kat caza ile cezalandırılması

45
0
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title