Haberler

Karısına yaptıklarını duyunca eniştesini kurşuna dizdi! "Namus için yaptım"

Güncelleme:

Eskişehir'de, karısını taciz ettiği iddiasıyla eniştesini pompalı tüfekle vurarak öldüren adam, "Namus için vurdum" dedi.

Eskişehir'de eniştesini pompalı tüfekle 5 el ateş ederek öldüren Yunus Ö. adliyeye sevk edildi. Yunus Ö. basın mensuplarının sorusuna "Namus için vurdum" yanıtını verdi.

ENİŞTESİNE 5 EL ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam merkez Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Mehmetçikler Sokak'ta meydana geldi. Yunus Ö. (22) ile eniştesi Eşref S. (33) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yunus Ö., yanında bulunan pompalı tüfekle eniştesini 5 el ateş ederek öldürdü. Sokakta tüfekle gezen birinin olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Yunus Ö.'yü tüfeği ile birlikte yakaladı.

Karısına yaptıklarını duyunca eniştesini kurşuna dizdi! 'Namus için yaptım'

"NAMUS İÇİN VURDUM"

Polisleri gördüğünde teslim olan Yunus Ö., bugün adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde basın mensuplarının 'Neden vurdun?' sorusuna zanlı, "Namus için vurdum" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eskişehir Haberler

500

Yorumlar (46)

adanalı:

iyi yapmış helal olsun mıllette namus kalmamış derdim afferim susmaya devam etse kimbilir eniştesi karısına sahip olacaktı sonra olan kadına olacaktı ve bundan kimsenin haberi bile olmayacaktı helal olsun

82
8
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Adanali simdi o icerdeyken karisina kim sahip cikacak?

yanıt21
yanıt41
misafir:

Merak etme teleskop namus için kşmseyi sahip çıkacak diyorsan bir erkek sinek bile yaklaşamaz yanına korkudan...........

yanıt5
yanıt2
ADANALI:

bTELESKOP NAMUS KAVRAMI NEDR SENIN ICIN DEMEKKI KARINA SARKINTILIK ETSELER KARIN SANA SOYLEMESE YADA SENIN KARINA YAPILAN TACIZDEN HABERIN OLSA DAHI HIC BISEY YAPMICAKSIN ÖYLEMİ BÖYLE BİR DÜNYA YOK KARDEŞİM BU HAYATTA NAMUS VE EKMEGİMİZ İÇİN YAŞIYORUZ. O KADIN KENDİ KENDİNİ KORUYABİLİR ŞİMDİ ÇÜNKÜ SEVDİĞİ ADAM EŞİ İÇİN CEZA YEDİ VE O KADIN BUNUN FARKINDA

yanıt2
yanıt3
engin:

namus için vurana hapis en fazla 6 ay olmalı üstüne para verilmeli böyle adamlar kalmadı alayı. . . .

63
15
yanıtYanıtla
OLMAZ ÖĞLE06:

ADAM SANA GICIK NAMUSUMA BAKTI DEYİP GELİP VURDU SONRADA KARIMA BAKTI DEDİ NOLACAK

yanıt34
yanıt8
Izmirli:

Helal olsun delikanliya en iyisini yapmis alnindan opmek lazim allah utandirmasin seni

43
11
yanıtYanıtla
Den. Dev.:

Helal olsun keşke buna gerek kalmadan hukukta yeterli cezayi görse

35
4
yanıtYanıtla
Fırat:

YA YALANSA , ÖYLE DEĞİL BAŞKA BİR SEBEPSE . HEMEN HÜKÜM VERMEYİN , SONRA HESABI AĞIR OLUR.

yanıt12
yanıt3
TuNcTuNc:

iyi yapmi$ derhal serbest birakilmali.

32
4
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title